SOFTWAREStiriWindows

Windows 10 Fall Creators Update introduce designul fluent

Windows 10 Fall Creators Update introduce designul fluent

Microsoft a anuntat ca incepand de saptamana aceasta posesorii de gadgeturi cu Windows 10 instalat, au acces la cel mai recent software al companiei, si anume: Windows 10 Fall Creators Update.

Pachetul Windows 10 Fall Creators Update introduce designul fluent in sistemul Microsoft, asta pe langa optimizarile de sistem, eliminarea bug-urilor descoperite pana in prezent si patch-uirea vulnerabilitatilor. Astfel, odata ce v-ati actualizat laptopul sau PC-ul la versiunea Windows 10 Fall Creators Update veti observa noi efecte si animatii, mai ales in aplicatiile stoc ale celor de la Microsoft. Desigur ca schimbarile estetice nu au un impact major asupra temei (skinului) actuale a sistemului Windows 10, Microsoft va modifica aceasta interfata treptat in lunile ce urmeaza (2017 – 2018).

In plus, Microsoft integreaza suport software pentru tehnologia sa 3D si mixed reality, o imbunatatire a experientei in jocurile online cu un nou serviciu de streaming pt gameri denumit Mixer (concurenta pentru Twitch, Youtube Live, Facebook Live, etc), dar si un nou mod de editare al fotografiilor si al videoclipurilor pentru ca amintirile utilizatorului sa poata fi personalizate si salvate pe dispozitivul sau.

Odata cu acest update Microsoft a lansat si a doua generatie de laptop Surface Book, dupa modelul anuntat in 2015.

8 Comments

  1. Am Windows 10 de curand,trebuie sa ma obisnuiesc cu el…mai am de invatat,ce si cu merge (eu eram obisnuita cu Windows 7) Interesant articol…multumesc !

  2. Nu stiam de acest lucru…trebuie sa-i dau un cot si sotului, el are windows 10 pe laptop :D

  3. Imi place noul Windows 10, merita instalat si vazut cum merge.

  4. Arata promitator interfata si vine cu multe imbunatatiri.

  5. Foarte interesant .Este o veste minunata pentru iubitorii de gadgeturi si utilizatorilor de Microsoft 10.Multumim pentru vestea buna Gadget Talk Romania

  6. Interesant!O veste buna pentru utilizatori Microsoft 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!