SOFTWAREStiriTechWindows

Microsoft anunta Windows 10, noul sistem de operare

microsoft windows 10

Windows 10 – Noul sistem de operare Microsoft

Numeroase informatii scapate online despre noul sistem de operare Microsoft, faceau referire la Windows 9, insa, astazi, Microsoft ne prezinta Windows 10, noul sistem de operare.

Da, au sarit o cifra. Microsoft sustine ca Windows 10 va fi cea mai cuprinzatoare platforma lansata vreodata. Daca va fi asa, ramane de vazut, avand in vedere cunoscutul esec cu Windows 8.1.

Partea buna este aceea ca interfata grafica nu sufera schimbari majore, care sa ne puna probleme in utilizarea acesteia, Joe Belfiore spunand ca Windows 10 contine elemente din Windows 7 si Windows 8. Desi numele oficial este diferit, macar materialele video cu „Windows 9” se confirma, mai exact, meniul start cu tiles-uri Metro. Interfata grafica se va ajusta automat, depinde de modul preferat de utilizator, fie mouse + tastatura sau doar partea tactila.

windows 10

In imaginea de mai jos puteti vedea noua platforma Windows 10 pe diferite gadgeturi, de la TV la smartphone. Se pare ca vom avea parte de un sistem de operare in totalitate universal.

microsoft windows 10 1Lansarea noului sistem de operare va fi la sfarsitul anului 2015, insa pana atunci, Microsoft va arata mai multe primavara viitoare, la conferinta BUILD 2015. Mai mult, Microsoft va initia un program numit Insider Program, oferind Windows 10 utilizatorilor care au cunostinte bogate in acest tip de sistem de operare.

https://www.youtube.com/watch?v=84NI5fjTfpQ

Un comentariu

  1. Incredibil ce pot face cei de la microsoft.Sunt cei mai tari in loviturile pe piata it.Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!