Stiri

Windows 8 se lanseaza pentru consumatori in octombrie, iar pentru firme si parteneri in august

Urmatorul mare sistem de operare al lui Microsoft, Windows 8,  va iesi la iveala pana pe octombrie 2012.  Sistemul de operare va fi mai intai disponibil pentru firme si parteneri hardware, incepand timpuriu, in jurul lunii august.

De asemenea, publicul general va avea acces la el in octombrie. Odata cu disponibilitatea pentru firme, Microsoft va incepe platforma de comert Windows 8, ceea ce inseamna ca dezvoltatorii de aplicatii pentru Metro UI vor incepe sa incaseze bani pentru munca depusa.

Windows 8 se va vinde „in draci”, in perioada vanzarilor de Craciun, atunci cand softul va fi vandut prin canalele de comert major, cum ar fi retail, OEM (pre instalat) si special (student, universitate, guvern).

Pentru cei care nu au fost tocmai dati pe spate de Windows 8 (testand Consumer Preview-ul), Windows 7 va avea un suport adanc in aceasta decada. Sistemul de operare a depasit in prezent punctul de 640 milioane al numarului de licente vandute, facandu-l cel mai vandut sistem de operare din istoria computationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!