StiriTech

Windows Mobile 10 ar putea fi prezentat de Microsoft pe 21 Ianuarie

windows mobile 10

Windows Mobile 10 ar putea fi prezentat pe 21 Ianuarie

La sfarsitul lunii septembrie 2014, Microsoft a anuntat noul sistem de operare, adica Windows 10, versiune ce a fost primita intr-o maniera pozitiva de catre utilizatori. In timpul acelui eveniment, cei din cadrul Microsoft au dezvaluit faptul ca Windows 10 va fi un sistem de operare cu totul si cu totul universal, astfel, utilizatorii au inceput sa-si puna intrebari despre cum va fi Windows Mobile 10, platforma dedicata smartphone-urilor, insa raspunsul va fi dat in curand.

Cu o luna in urma, Microsoft a inceput sa trimita invitatii pentru un eveniment gazduit pe 21 Ianuarie 2015, unde se va dezvalui „urmatorul capitol” din Windows 10, deci Windows Mobile 10. O astfel de informatie o confirma chiar si Tom Warren, senior editor la The Verge.

Conform unor zvonuri, Windows Mobile 10 va avea schimbari semnificative la ecranul de start, dar si caracteristici noi, aplicatii noi, cum ar fi o noua versiune Office optimizata pentru ecran tactil, ce va fi distribuita gratuit utilizatorilor de Windows Phone 8.

Asadar, multe lucruri noi vom afla despre Windows 10 si Windows 10 Mobile la conferinta de presa de pe 21 Ianuarie. Voi ce lucruri noi ati dori sa aiba Windows Mobile 10?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!