APLICATIIStiriTechWindows Phone

Windows Phone Marketplace isi schimba aspectul si denumirea in Windows Phone Store

windows phone store

Incepand de astazi, Microsoft a lansat noul design al site-ului, pe care pana acum il stiam sub denumirea de Windows Phone Marketplace si care odata cu aceasta schimbarea isi modifica si numele. Noul portal se va numi Windows Phone Store, similar cu Windows Store, ambele avand in logo aceiasi iconita, singura diferenta fiind numele.

Odata cu cele doua schimbari de look si de nume, portalul vine si cu un meniu mult simplificat, astfel clientii ce vor dori sa descarce aplicatii sau jocuri trebuie doar sa dea click pe butonul meniului pe care scrie ‘Aplicatii+Jocuri’ (Apps+Games), atunci cand acceseaza Windows Phone store.

windows phone store si windows store noul logo

Pe langa aceste modificari portalul vine si cu un motor de cautare mult imbunatatit, bazat pe algoritmul utilizat de Bing, ce vine in ajutorul utilizatorilor simplificadu-le modul de cautare pentru aplicatii si jocuri.

Lista aplicatiilor este si ea modificata si clasificata pe categorii de genul: Top Free, Top Paid, New+Rising, etc. Atunci cand dam click pe Aplicatii+Jocuri suntem directionati in Windows Phone Store unde pe prima pagina apar o serie de ‘Live tiles,’ de genul celor din interfata Metro din categoria ‘Noutati,’ urmate apoi de aplicatiile ‘Top Gratuite’; ‘Noi’ si ‘Top cu Plata.’

Windows Phone Store Aplicatii si Jocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!