StiriTablete

X10 Fusion este noua tableta convertibila de 10.1″ de la Evolio

X10 Fusion

In decembrie anul trecut Evolio debuta cu o noua gama de tablete pe acest segment de piata prin lansarea modelului X7, model urmat apoi de Evolio X8 Fusion la inceputul acestui an, si acum de X10 Fusion un nou model convertibil, dar ceva mai mare.

Noua tableta convertibila X10 Fusion, cu procesor Quad-Core de 1,4 GHz, ecran Super IPS HD, de 10,1 inchi, sunet Stereo si autonomie sporita, este dedicata segmentului business. Tableta sau varful de gama X-treme, dispune de un design elegant, din aluminiu. Producatorul ne spune, ca acest model poate substitui cu usurinta functiile unui notebook. Ramane sa il testam si sa ne convingem si noi de acest lucru in perioada urmatoare.

“Noua tabletă X10 Fusion, nava amiral Evolio, a fost concepută pentru a răspunde celor mai exigente nevoi. Am avut în vedere oamenii de afaceri, care au nevoie de un device puternic din punct de vedere tehnic, însă cu un grad de mobilitate și de autonomie foarte ridicat, dar și pe cei care își doresc o tabletă pentru distracție, cu diagonală mare, care poate rula orice imagini HD sau grafica jocurilor de acțiune și sunet la cea mai înaltă calitate. Toate acestea vin într-un design elegant, la un raport calitate-preț excelent, transformând tableta X10 Fusion într-un best-buy al anului”, a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Evolio X10 este echipata cu tehnologia audio Stereo X Boost Sound, care reda sunet stereo prin intermediul celor doua difuzoare de 1 W, este ideala si pentru sustinerea prezentarilor de afaceri, putandu-se conecta la ecrane mai mari prin intermediul unui port HDMI sau prin Wi-Fi Display. Procesorul puternic Quad-Core, de la Rockchip, tactat la 1,4 GHz, alaturi de memoria RAM de 1 GB si cea Flash de 16 GB, asigura o configuratie tehnica ce va rula lin orice tip de aplicatii, chiar si dintre cele mai solicitante din punct de vedere grafic.

Ecranul Super IPS are o rezolutie de 1280 x 800 pixeli (format 16:9), are o baterie de 6.800 mAh si beneficiaza si de doua camere foto; una principala de 2MP si una frontala VGA pentru video conferinte.

Asteptam detalii despre data la care pachetul X10 Fusion va fi disponibil pe piata locala si la ce pret.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!