SmartphonesStiri

Xperia Z3 Plus, LG G4c si Huawei P8 Lite acum in oferta QuickMobile

Xperia Z3+

Recunoscut ca unul din putinii retailerii de la noi care aduc pe stoc telefoane greu accesibile consumatorilor romani, Quickmobile a introdus de curand in oferta sa, trei noi modele: Sony Xperia Z3+ (Plus), care, de fapt, este un Xperia Z4 rebranduit pentru piata din Europa, smartphone-ul Huawei P8 Lite (versiunea compacta a lui Huawei P8) si LG G4c (modelul mini a varfului de gama – LG G4).

Daca Xperia Z3 Plus este un varf de gama care anul acesta isi propune sa concureze cu varfurile de gama celor de la Samsung, Apple, HTC, LG, Huawei, etc, LG G4c si Huawei P8 Lite sunt doua modele de nivel mediu, adica doua telefoane ce au un pret ceva mai accesibil, dar care nu taie prea mult din experienta premium de care se bucura posesorii de telefoane flagship.

Sony Xperia Z3+ este listat la QuickMobile la pretul de 3.299 lei si este disponibil in viarnta 4G LTE de 32GB pe alb sau verde.

Telefoanele P8 Lite si LG G4c au pret similar, ambele costa 1.199 lei si sunt compatibile 4G, insa P8 Lite dispune de 16GB spatiu intern si are si doua sloturi SIM, in timp ce G4c este disponibil in varianta single SIM si doar cu 8GB spatiu intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!