SmartphonesStiri

Sony oficializeaza Xperia Z3 si Z3 Compact in cadrul conferintei de la IFA 2014

xperia z3 si z3 compact

Xperia Z3 si Z3 Compact anuntate oficial de Sony

Xperia Z3 si Z3 Compact au fost doua smartphone-uri destul de discutate in mediul online, cu numeroase scapari de informatii, informatii care se confirma astazi, datorita conferintei de presa gazduite de Sony in cadrul IFA 2014. Ambele modele sunt flagship-uri puternice de la Sony, avand specificatii similare, dar si cateva diferente, evident.

Sony Xperia Z3 este noul smartphone high-end cu un display de 5.2 inch si rezolutie Full HD, alaturi de tehnologia display TRILUMINOS, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 quad-core de 2.5GHz, o camera foto de 20.7 megapixeli, un ISO imbunatatit la 12800 pentru capturarea de fotografii in conditii de luminozitate scazuta, alaturi de rezistenta la apa.

xperia z3 si z3 compact

Sony Xperia Z3 Compact este o varianta mai slabuta a lui Z3, avand un display de 4.6 inch si rezolutie HD, dar cu aceeasi tehnologie TRILUMINOS la display, acelasi tip de procesor, adica Snapdragon 801, o camera foto de 20.7 megapixeli (cu senzor Sony Exmor), alaturi de certificarea pentru rezistenta la apa.

xperia z3 si z3 compactSony Xperia Z3 si Z3 Compact vor fi disponibile incepand cu aceasta toamna. Informatii privind disponibilitatea pe piata, dar si pretul acestora nu avem momentan, dar cert este faptul ca Z3 Compact va fi o varianta mai accesibila comparativ cu Z3, datorita specificatiilor mai slabute.

https://www.youtube.com/watch?v=0IEuS9_W4PE

https://www.youtube.com/watch?v=x9aDM9XIcu4

https://www.youtube.com/watch?v=PzFc5zGMjCk

https://www.youtube.com/watch?v=fTflOPSyWg0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!