SmartphonesStiri

Xperia Z5 Roz, anuntat astazi de Sony si dedicat femeilor

Xperia Z5 Roz

Sony a anuntat astazi printr-un mesaj formal lansarea celui de-al patrulea model (optiune culoare) de smartphone premium sub gama Z5 – Xperia Z5 Roz. Noul model este similar din toate punctele de vedere cu modelele lansate in toamna anului trecut la IFA 2015 – Berlin, singura deosebire este culoarea aleasa de producator pentru acest model.

Xperia Z5 Roz se inspira din culoarea naturala a florilor de cires japonez, denumite Sakura, si beneficiaza de aceeasi carcasa din sticla imbinata cu o rama metalica pe margini.

Ca si modelele pe negru, alb sau verde, si Xperia Z5 Roz dispun de acelasi ecran de 5.2 inci in diagonala, de acelasi procesor Snapdragon 810 pe 64-bit, 3GB memorie RAM, camera foto de 23MP, o baterie de 2.900 mAh, senzor pentru amprente si sistemul Android 6.0 Marshmallow.

z5-pink

Sony Mobile a anuntat ca acest model va fi disponibil pe piata incepand de luna viitoare (februarie), insa, nu a dorit sa ofere informatii despre tarile unde el va fi comercializat si nici la ce pret. Probabil la acelasi pret cu modelele deja disponibile in comertul de la noi.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!