HardwareStiri

XPG Spectrix D40, noile memorii RGB DDR4 de la Adata

Adata anunta lansarea noilor memorii XPG Spectrix D40 DDR4 compatibile cu Asus Aura Sync si Intel XMP 2.0, cu iluminare RGB programabila. Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC.

XPG Spectrix D40

Echipat cu module DDR4 XPG Dazzle, modelul Spectrix D40 beneficiaza de iluminare cu LED-uri RGB si atinge viteze intre 2400MHz si 4000Mhz, mult mai rapide decat maximul de 3200MHz atins de Dazzle. Cu suport pentru Intel XMP 2.0 si racire extrem de eficienta, Spectrix D40 combina aspectul atragator al iluminarii RGB cu performanta bruta si capacitatile de overclocking, fiind ideale pentru gamerii entuziasti, pasionatii de case modding si overclockerii competitivi. Spectrix D40 a fost validat pentru AMD AM4/Ryzen.

Modulele SPECTRIX D40 integreaza in radiator un element de iluminare multicolora RGB cu un ciclu activ pre-setat la pornire. In orice caz, utilizatorii pot controla secventa de iluminare si intensitatea acesteia, pe langa alte variabile, prin intermediul interfetelor software. O aplicatie populara este ASUS AURA Sync, suportata de toate placile de baza ASUS curente. SPECTRIX D40 include un controller care a fost testat pentru compatibilitate cu AURA Sync, oferind utilizatorilor de placi ASUS control extins asupra efectelor RGB, inclusiv oprire/pornire.

Desi ajunse la maturitate, modulele DDR4 continua sa se imbunatateasca, iar SPECTRIX D40 incorporeaza toate eforturile depuse pentru a obtine performante sporite. Modulele sunt disponibile cu capacitati de overclock din fabrica de peste 4000MHz si pornesc de la 2400MHz SPECTRIX D40 respecta cerintele Intel XMP 2.0 pentru a permite o overclockare mai usoara si extrema. La 4000 MHz modulele sunt efectiv de doua ori mai rapide decat DDR4, ceea ce duce la cresteri tangibile de performanta in aplicatii, de la jocuri la benchmarking.

Cum SPECTRIX D40 este un produs de varf, echipa XPG a colaborat cu Intel pentru a asigura cea mai buna performanta pe platforma premium similara X299. Setarile SPD (serial presence detect) ale SPECTRIX D40 functioneaza cu parametrii Intel XMP 2.0 pentru a se asigura ca modulele de memorie cu frecventa de 2666MHz sau mai mare functioneaza in parametrii optimi, spre deosebire de modulele mai mici care pot functiona la 2400MHz sau chiar 2133MHz, din cauza lipsei suportului XMP 2.0.

Modulele SPECTRIX D40 utilizeaza chip-uri alese si testate cu meticulozitate, plus placi ADATA de circuite integrate cu 10 straturi si circuite robuste. Disiparea eficienta a caldurii este asigurata, iar functia de power management compenseaza iluminarea RGB pentru a se asigura ca performanta ramane stabila in orice moment, chiar si atunci cand memoriile sunt supraincarcate.

10 Comments

  1. Foarte interesante noile modele de memorie iluminare cu led sunt superbe

  2. la un pret decent si la o performanta ridicata produsele ADATA mereu au fost pe placul meu

  3. Viteze foarte mari, ideale pentru gaming sau pentru cei care folosesc multe programe pe PC, iar cooling-ul le face si mai eficiente.
    Imi place ideea cu iluminarea RGB, mai ramane sa vedem la ce pret vor fi disponibile.

  4. imi plac produdele Adata sunt de calitate si iti ofera siguranta

  5. Deci colaborarea cu cei de la Intel pentru a asigura compatibilitatea cu produsele acestora este un punct forte al echipei XPG de la Adata în domeniul „gaming”. Le urez succes și pe viitor numai produse bune!

  6. Foarte bune noile XPG Spectrix D40, noile memorii RGB DDR4 de la Adata, performante pt cei care doresc sa aiba un computer cat mai bun (Y)

  7. Adata inovează piața cu produse de calitate superioara si cu preț decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!