StiriTech

Yuneec Breeze 4K, drona ce permite stream live video, din octombrie si in Romania

Yuneec Breeze 4K

In ultimul an compania Televoice Grup, care detine brandul Evolio, si-a diversificat portofoliul de produse electronice prin lansarea de diferite gadgeturi (action cam, smartwatch, hoverboard, drone, etc). Ei bine, iata ca, saptamana aceasta anunta o noua drona, insa ca distribuitor oficial al brandului Yuneec International in Romania.

Televoice anunta disponibilitatea „primei drone din lume care face streaming live” pe piata romaneasca, Yuneec Breeze 4K, incepand cu data de 3 octombrie.

Yuneec Breeze 4K este o drona compacta, ultra-automatizata, care poate capta imagini si clipuri video, atat in exterior, cat si in interior, acestea putand fi distribuite cvasi-instantaneu pe retelele de socializare, anunta importatorul.

“Cu popularitatea de care se bucură selfie-urile în ultimul timp, ne-am propus să lansăm cea mai prietenoasă dronaă, care să le permită oamenilor să capteze imagini la o calitate superioară”, declara Tian Yu, CEO Yuneec Internațional. “Breeze are inclusă o cameră Ultra HD și este echipată cu funcții de zbor automatizate asemănătoare cu cele ale dronelor noastre de top, iar datorită dimensiunilor și modului intuitiv de utilizare, drona Breeze se integrează usor în orice tip de activitate, indiferent că este o primă aventură în natură sau o simplă întâlnire cu prietenii și familia”.

Drona are inclusă o cameră Ultra High Definition, cu un senzor optic de 13 megapixeli și se poate mișca la 90 de grade pe verticală. Breeze 4K are o stabilitate ridicată chiar și în condiții de vânt, iar fluxul optic, senzorii de poziționare în infraroșu și stabilizarea digitală de imagine garantează atât claritatea fotografiilor și secvențelor video, cât și siguranța zborului inclusiv în spațiile închise.

Drona este controlată cu ajutorul aplicației Breeze Cam direct din smartphone-ul utilizatorului și are cinci moduri de zbor incluse: Pilot, Self-Portrait, Orbit, Travel și Follow Me.

https://www.youtube.com/watch?v=SDgW-Jn3iWA

Modul Pilot poate fi folosit de către utilizator atunci când dorește controlul manual al dronei prin simpla mișcare a telefonului, iar funcția Self-Portrait este recomadată atunci când se dorește realizarea de selfie-uri sau captarea imaginilor de grup. Comutarea pe modul Orbit, va face ca Breeze 4K să orbiteze în jurul utilizatorului sau al oricărui obiect specificat de către acesta. Drona poate zbura la o distanță de 80 m față de cel care o controlează și se poate întoarce automat dacă are activat modul Travel. Follow Me se folosește de sistemul de navigație GPS din smartphonu-ul propriu al utilizatorului, și face ca drona să urmărească poziția acestuia indiferent de obstacolele intâlnite în cale captând în mod automat imaginile din jur. Asadar la drona Breeze 4K totul este posibil deoarece aplicația de care dispune, are acces la giroscopul telefonului și la accelerometru.

Aceeași aplicație Breeze Cam permite utilizatorului și editarea de fotografii și videoclipuri, pe care ulterior acesta le poate distribui pe Facebook sau alte rețele sociale. Breeze Cam este disponibilă pentru  iOS și Android.

Drona are o autonomie de 12 minute, iar timpul pentru reîncarcarea bateriei este de 30-40 de minute. Elicele sunt pliabile făcând-o foarte usor de transportat, putând fi luată oriunde și oricând de către utilizator.

Breeze 4k va fi disponibilă, începând cu data de 3 octombrie 2016 și poate fi achiziționată online de la eMAG, conform comunicatului de presa expediat astazi pe adresa redactiei noastre.

Un comentariu

  1. Specificatiile sunt uimitoare pentru o drona atat de mica cu un design asa deosebit.Eu utilizez o drona DJI Phantom 3, sunt foarte multumit, dar sunt tentat si de Yuneec. Produsul este promitator si deja a intrat in promotie la Emag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!