SmartphonesStiri

Specificatiile telefonului ZenFone Max Pro (M1) dezvaluite inainte de lansare

ZenFone Max Pro

La evenimentul de presa, gazduit de catre Flipkart, compania Asus s-a ferit sa dezvaluie detalii despre smartphone-ul ce urmeaza sa fie lansat – anume ZenFone Max Pro. Dar, cum se intampla tuturor smartphone-urilor, nu a durat mult pana cand specificatiile acestuia au inceput sa circule pe internet.

Cum a putut sa fie prezent si pe blogul informal Asus-ZenFone.com – succesorul lui  ZenFone Max Plus (M1) este oficial ZenFone Max Pro (M1). Compania Asus, initial, tinteste India si Indonezia pentru lansarea acestuia (urmand ca, probabil, sa fie lansat si in alte tari, cum ar fi Romania ). Smartphone-ul vine cu Android Oreo direct din cutie.

zenfone max pro m1

Vorbind de specificatii, ZenFone Max Pro (M1) se asteapta sa vina cu un display ce masoara in diagonala 6 inci – aspectul ratio fiind de 18:9, iar tipul de display fiind FullView.

Camera secundara nu este una de tip dual-camera, aceasta avand doar un singur senzor de 16MP si un LED flash. In plus, aceasta suporta deblocare cu ajutorul fetei. Camera principala, in comparatie cu cea secundara, este una de tip dual-camera. Senzorul principal prezent pe aceasta fiind de 16MP.

zenfone max pro m1 2

Are doua porturi dual-SIM si unul pentru card microSD. Pe de alta parte, acesta vine in doua variante, una cu 4GB RAM si cu 32GB interni si alta cu 6GB RAM si 64GB interni. In afara de caracteristica de deblocare cu ajutorul fetei, acesta mai are un senzor de amprenta. Bateria prezenta pe acesta are o capacitate de 5000 mAh.

Procesorul, confirmat chiar de catre companie, este un Snapdragon 636 SoC. Viteza la care este tactat acesta este de 1.8GHz. Pretul acestuia nu a fost confirmat inca – ramane sa il aflam in data de 23 Aprilie, cand acesta va fi lansat.

4 Comments

  1. Un telefon foarte bun, capacitatile sunt aceleasi cam ca la aproape telefoanele care apar. E bine ca avem de unde alege.

  2. Nu cred ca mai poate Părea acum ceva care sa ne surprindă, însă clar și acesta ne surprinde 😲

  3. Până la lansare se pare că au ajuns pe net cam toate specificațiile tehnice,prețul a rămas singura necunoscuta.acumulator generos, deblocarea faciala mie mi se pare mai mult un moft.

  4. Presint un telefon interesant, sper sa ne surprinda. Nu mai este mult pana la lanasarea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!