EvenimenteStiriTech

Visul oricarui programator, sa lucrez intr-un sediu futurist ca cel de la Zitec

Zitec

Compania romaneasca care a incheiat anul trecut (2017) cu venituri de 5 milioane de euro din furnizare de soluţii de afaceri, servicii digitale şi produse tehnologice personalizate, a inaugurat saptamana aceasta cu ocazia a 15 ani de la infiintare noul sediu futurist din ansamblul de birouri Timpuri Noi Square. Noul sediu acopera o suprafata de 1.700 metri patrati si poate acomoda o echipa de 190 de specialisti intr-un spatiu in care orice specialist IT, programator viseaza sa lucreze. De ce spunem asta? Ei bine, deoarece sediul include printre altele o sala de conferinte a carui design (tematica) este inspirat de navele spatiale din filmele Star Trek.

Spațiul în care ne petrecem o mare parte din zi este foarte important pentru noi. Pe de o parte căutăm eficiența lucrului în echipă, iar pe de altă parte ne dorim un mediu care să încurajeze creativitatea. Astfel, amenajarea unui birou care să răspundă pasiunilor și preocupărilor colegilor, dar și nevoilor de business este o investiție importantă și pe termen lung în echipa noastră. Nu în ultimul rând, am reușit să includem elemente inovatoare, păstrând eficiența unei clădiri moderne.”, declară Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Universul science fiction și spațiul cosmic sunt motivele principale pe care Zitec le-a folosit în design-ul noului birou. Echipa și-a dorit ca noul spațiu de lucru să transpună în elemente de decor ambiția de a crește prin inovație și curajul de a explora teritorii necunoscute. Indiferent că vorbim de tehnologie, muzică, cultura science fiction sau univers, în noul sediu Zitec se regăsesc simboluri îndrăznețe care subliniază autenticitatea din abordarea proiectului.

În conceptul noului birou au fost folosite elemente caracteristice pasiunilor comune împărtășite de echipă: literatura, filmele science fiction și muzica. Conceptul a fost realizat de studioul de arhitectură Prographic, iar elementele grafice au fost concepute intern, de către echipa de Graphic Design a Zitec. Ilustrațiile din spațiile de întâlnire au fost desenate de către Andrei Moldovan, desenatorul revistei “Harap Alb continuă”, și Bogdan Chelaru, desenator al benzii desenate “Tinerețe fără bătrânețe”.

The Great Outdoors closeup Zitec HQ

Printre elementele de decor inedite se numără spațiile dedicate momentelor de relaxare, de citit sau pentru o simplă pauză, la care se adaugă o zonă verde cu hamac și muschi decorativi naturali, precum și o salină cu sare româneasca de Praid, decorată cu sare de Himalaya.

Timpuri Noi Square este unul dintre cele mai noi și mai importante proiecte urbane din Capitală, ce beneficiază de o amenajare flexibilă, datorită etajelor înalte, aportului sporit de lumină naturală și sistemelor de ventilație cu 100% flux de aer proaspăt, cu acces direct la stația de metrou Timpuri Noi și facilități complete pentru bicicliști.

Cafeteria closeup Zitec HQ

Lider pe piața IT din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (The PHP Company) din România.

Stellar Zitec HQ

În ultimii doi ani, Zitec a fost inclusă în topul undelucrăm.ro al companiilor care oferă cele mai bune oportunități de dezvoltare. În 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Prețuri Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes, în timp ce campania de donare de sânge la birou lansată de Zitec la nivel național – #cei1024 – a fost premiată cu “CSR Program of the Year” la Gala ANIS 2018, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards 2018 și “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017.

7 Comments

 1. WOW WOW Arata super locul cu siguranta doar cei mai buni ajung sa lucreze in asa sediu

 2. Cu siguranta trebuie sa meriti ,sa fi foarte bun și profesionist sa lucrezi într-un asemenea sediu.
  Felicitari tuturor programatorilor și bineinteles celor ce au inițiat un asemenea proiect .
  Meritați din plin
  Felicitari romanilor care de a lungul anilor s-au dovedit a fi printre cei mai mari programatori ai lumi

 3. Cine nu si_ar dori sa lucreze Intr_un astfel de loc? ??

 4. Wow super 😍 chiar mi ar plăcea un asemenea job, sigur cu drag m as duce

 5. Cred ca este un vis sa lucrezi intr-un asemenea studio dar ca nu oricine are acest noroc pt a ajunge acolo trebuie sa fi un profesionist. Felicitari celor ce au ajuns sa lucreze intr-un asemenea atudio

 6. Deci arata prea tare acest loc, sigur este un mare vis pentru oricine sa lucreze intr un astfel de loc.

 7. Este super cool acest studio.foarte interesant.cum sa nu îți placă😎❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!