SmartphonesStiri

ZTE Axon Elite devine diponibil pentru toata lumea

Axon Lux si Axon MiniZTE Axon Elite este deja disponibil pe piata din China si SUA, iar de la sfarsitul lunii, va fi diponibil si pentru locuitorii celorlalte continente.

Principalele specificatii ale smartphone-ului sunt procesorul Snapdragon 810, ecranul Full HD cu o diagonala de 5.5 inci, camera foto dual de 13 megapixeli pentru fotografii si, inca o camera de 2 megapixeli, pentru realizarea efectelor de adancime si cei trei senzori biometrici pentru securitate (senzor de amprenta, scanner pentru voce si pentru ochi).

Incepand cu data de 24 septembrie ZTE Axon Elite va deveni disponibil in Franta, Germania, italia, Spania si Marea Britanie la un pret de €420. Pe urma, in perioada imediat urmatoare, va fii lansat si in Rusia, Hong Kong, Tailanda, Malaezia, Singapore, Mexic, Turcia si Filipine, pentru aceste piete nu a fost dezvaluit pretul.

Trebuie notat faptul ca ZTE Axon Elite este diferit de modelul disponibil in SUA, denumit Axon Pro, principala diferenta fiind ecranul QHD si lipsa metodelor de autentificare biometrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!