Stiri

In 18 ani, Huawei a investit in Romania 1 mld. de euro

huawei romania 18 ani

Anul acesta se implinesc 18 ani de cand Huawei este prezenta pe piata din Romania. Compania chineza si-a inceput activitatea in Romania in anul 2003, iar de atunci si pana in prezent au investit peste 1 miliard de euro in economia romaneasca.

Citeste si Prezentare Huawei nova 9 SE

Avand parteneriate cu operatori telecom si de servicii din Romania, Huawei a adus tehnologie de varf in piata romaneasca, atat in zona de telecomunicatii, comunicatii, cat si in cea de end user: dispozitive inteligente, telefoane smart, wearables si gadget-uri. Tehnologia performnta ne asigura viteze mari de acces la internet, ne faciliteaza comunicarea si divertismentul, lucruri de care avem nevoie in zi de zi.

In fiecare an, produsele inovative oferite clientilor au adus performanta si tehnologie de varf la preturi competitive. Iar calitatea produselor Huawei a atras an de an tot mai multi clienti utilizatori.

aniversare-huawei-18-ani

Aniversarea celor 18 ani in Romania este marcata si de lansarea noului magazin online huaweistore.ro, inca mai puteti gasi oferte bune si discounturi la toata gama de produse Huawei.

Sigur ca fiecare companie de succes este preocupata de a fi profitabila, acest lucru asigurand continuitate afacerii si noi orizonturi pentru dezvoltarea altor tehnologii. Dincolo de profit, Huawei a creat in Romania 2.300 de locuri de munca si indirect, a generat alte 4.100 de locuri de munca in reteaua proprie, formata din peste 120 de furnizori.

In acelasi timp, compania chineza s-a implicat si in zona de educatie, prin dezvoltarea programelor de tip universitar pentru studentii pasionati de domeniul IT&C. 

La multi ani, Huawei Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!