ElectrocasniceStiri

Curățenie impecabilă cu noul aspirator vertical V15 Detect Absolute de la Dyson

Producătorul englez de electrocasnice pentru casă Dyson,  a lansat recent în România noul model de aspirator vertical V15 Absolute Detect, un aspirator fără fir cu putere mare de aspirare și tehnologie Laser Detect.

Poate cel mai puternic și inteligent aspirator fără fir prezent pe piața din România, V15 detectează particulele pe care nu le puteți vedea în mod normal, folosind un laser cu unghi precis care face vizibil praful invizibil de pe podelele dure. În acest fel până și cele mai mici particule de praf devin vizibile cu ochiul liber. Mai mult, aspiratorul V15 Absolute Detect este echipat cu un senzor piezo care măsoară și numără particulele de praf în mod continuu, mărind automat puterea de aspirație la nevoie. Este silențios, SMART și fără fir, ușor de folosit și vine cu toate accesoriile necesare incluse.

Dyson V15 Absolute Detect
 

În partea superioară regăsim un ecran LCD care arată ce s-a aspirat, afișând în timp real dovada științifică a unei curățări profunde. Practic, oferă informații în timp real despre cantitatea și tipul de particule aspirate.

Puterea mare de aspirare este susținută de motorul Dyson Hyperdymium™, un  motor digital puternic și ușor care se rotește până la 125.000rpm,  pentru a aspira praf microscopic și resturi mari. Motorul este completat de tehnologia Root Cyclone™,  14 cicloane în serie care generează forțe de până la 100.000 g pentru a elimina praful din fluxul de aer, astfel încât să nu existe nicio pierdere de aspirație. Iar etanșeitatea aspiratorului asigură pastrarea particulelor de praf aspirate in interiorul acestuia- fără praf aruncat în exterior.

Dispozitivul de filtrare complet etanș al lui Dyson captează până la 99,97% din particulele microscopice, dar și alergeni până la 0,1 microni  și expulzează un aer mai curat în locuință.

Bateria cu sistem click asigură o autonomie de aspirare de până la 60 de minute cu o singură încărcare, astfel ca nu trebuie să vă faceți griji pentru timpul de aspirare. 

V15 Absolute Detect este eficient atât pentru curățenia generală pe diverse suprafețe, covoare sau gresie, parchet, cât și pentru locuințe cu animale de companie. Aspiratorul are un cap special creat pentru părul de animale (dar și uman). Bara cu perie conică anti-încurcare îndepărtează părul în spirală direct în recipientul de colectare și nu mai este necesar să curățați periile din aspirator.

V15 Absolute Detect poate fi achiziționat de la producătorul Dyson și din magazinele distribuitorilor locali din România, la un preț de 3799 lei. Iată și un video care explică principalele caracteristici tehnice și funcționalitățile aspiratorului vertical Dyson V15. Este un aspirator pe care producătorul îl garantează zeci de ani.

Aspiratorul vine la pachet cu toate accesoriile incluse: perii, capătul de curățare Slim Fluffy, accesoriul pentru spații înguste etc.

Accesorii aspirator Dyson V15

Laserul detectează particulele pe care nu le puteți vedea în mod norma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!