EvenimenteSmartphonesStiri

Pretul telefoanelor Galaxy Note10 si Note10+, in Romania

Pretul telefoanelor Galaxy Note10

La inceputul acestei luni, mai exact pe 7 August, Samsung a lansat pe piata nu unul, ci doua telefoane Galaxy Note10. Ambele modele vor fi disponibile incepand cu finalul acestei luni inclusiv pe piata romaneasca.

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc in Alt Shift, in Bucuresti, Samsung Romania, a prezentat in fata presei noile phableturi cu S Pen: Galaxy Note10 si Galaxy Note10+.

Ambele modele pot fi deja precomandate (din 23 August) de catre romani atat de la retaileri, cat si prin intermediul operatorilor telecom care au listat ofertele de precomanda. Telefoanele sunt disponibile in variante pe culorile Aura Glow, Aura Black, Aura Pink pentru Note10 si Aura Glow, Aura Black, Aura White pentru Note10+.

Confor comunicatului de presa expediat de Samsung Romania pe adresa redactiei Gadget Talk Romania, compania spune ca a inregistrat cu pana la 20% mai multe precomenzi pentru noile modele din seria Note10 comparativ cu totalul precomenzilor inregistrate pentru Galaxy Note9 anul trecut.

Pretul telefoanelor Galaxy Note10 2

Pretul telefoanelor Galaxy Note10

Conform site-ului magazinului eMAG, noile smartphone-uri Samsung Galaxy Note10, sunt afisate la precomanda la preturi incepand de la:

4.500 lei modelul GALAXY Note10 cu 8GB RAM + 256GB ROM (*spatiu intern)

5.200 lei modelul GALAXY Note10+ cu 12GB RAM + 256GB ROM

5.700 lei modelul GALAXY Note10+ cu 12GB RAM + 512GB ROM

In oferat operatorilor telecom telefonul GALAXY Note10 cu 256GB are un pret de minim 3.300 lei la Orange cu abonament pe 2 ani Orange Me30; minim 4.700 lei la Vodafone; respectiv 4.500 lei la Telekom Romania cu abonamentul Mobil 14 pe 2 ani. RCS&RDS este singurul operatorl mobil care nu a afisat inca noile modele de smartphone din seria Galaxy Note.

Pretul telefoanelor Galaxy Note10 1
Galaxy Note10 Aura Glow

Noutatile aduse de seria Galaxy Note10 sunt: un ecran cu margini mult mai subtiri comparativ cu modelul Galaxy Note9, noul procesor Exynos 9825 sau Snapdragon 855, sistemul de operare Android 9 PIe cu interfata grafica One UI, o camera foto cu 4 senzori si stabilizare optica a imaginii peste ceea ce ofera camera lui Note9, o baterie care garanteaza o zi de utilizare, un S Pen cu extra functii de utilizare printre care si abilitatea de a controla prin gesturi de la distanta gadgetul Note10 si un nou meniu denumit Air Actions.

Ambele telefoane, si Note10 si Note10+, integreaza difuzoare stereo si un senzor pentru amprente sub display, insa nu mai dispun de mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm, iar butonul fizic dedicat lui Bixby a disparut, functia fiind mutata in butonul Power.

Ecranul cinematic Infinity Display (panou tehnologie Dynamic AMOLED) cu diagonala de 6.3, respectiv 6.8 inci ramane cel mai bun ecran din piata de smartphone, asta si pentru ca el este compatibil cu continutul multimedia in format HDR10+.

Utilizatorii au asociat de-a lungul timpului Note-ul cu telefonul premium, care inglobeaza cele mai bune specificatii din seria Galaxy, fapt care se aplica in fiecare an. Ne bucuram sa va prezentam cele doua telefoane din seria Galaxy Note 10, care sunt destinate atat celor care vor sa fie maximum de productivi, care au nevoie de un device de incredere in orice moment si care se pot folosi de capabilitatile S Pen-ului imbunatatit, celor care isi exprima creativitatea prin foto si video si care vor sa editeze direct de pe telefon, celor pasionati de gaming, cat si celor care au nevoie de conectivitate si viteze mari, precum si de o baterie pe care o folosesti intreaga zi„, a declarat Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!