GamingPLAYSTATIONStiri

Lansarea Sony PlayStation 4 in Romania amanata pana pe 29 ianuarie, 2014

PlayStation 4

Sony a lansat recent noua consola PlayStation 4 in Statele Unite si, conform informatiilor oficiale, urma sa fie lansata in Europa pe data de 29 noiembrie, Romania fiind inclusa in lista.

Din pacate pentru fanii Sony PlayStation, conform comunicatului oficial publicat la inceputul acestei saptamani (25 noiembrie), consola nu va fi disponibila mai repede de data de 29 ianuarie a anului viitor, prin canalele oficiale.

“Ne face o deosebita placere sa putem raspunde in sfarsit la intrebarile fanilor si sa anuntam data care va marca lansarea PS4 in Romania. Aceasta regiune este foarte importanta pentru noi si ne bucura faptul ca putem lansa pe piata noua generatie de console, insotita de o gama completa de periferice, jocuri si aplicatii,” a declarat Steve Foster, director de vanzari si marketing al SCEE pe regiunea de est si sud-est a Europei.

Noua generatie de console va fi comercializata la un pret incepand de la 1799 RON. In acelasi timp, entuziastii de gaming vor putea achizitiona pachetul promotional PS4, ce va include consola si jocul Killzone: Shadow Fall, la pretul de 1999 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!