APLICATIIEvenimenteiOSStiri

The Pole iti da posibilitatea sa iti faci reclama timp de 24 de ore direct de pe iPhone

the pole

Pe parcursul zilei de astazi, 28 noiembrie, daca esti posesor de iPhone, poti descarca de pe App store aplicatia ‘The Pole Society’ cu ajutorul careia iti poti crea un poster / banner / afis, care apoi poate fi publicat prin aplicatie pe un ecran digital din centrul Bucurestiului. Anuntul tau va fi afisat timp de 24 de ore.

The Pole este primul serviciu din lume care permite crearea unui astfel de afis, doar cu ajutorul telefonului mobil si este creat de un start-up romanesc. The Pole ofer o solutie simpla, convenabila si usor de utilizat pentru business-urile mici si mijlocii, pentru care promovarea prin display-uri outdoor este adesea dificila.

Pentru moment, aplicatia acopera peste 40 de ecrane digitale in Bucuresti, urmand sa devina disponibila si pentru alte destinatii precum New York sau Dubai, incepand cu 2014. Platorma prezentata in premiera de catre The Pole este lansata in parteneriat cu mobilPay MasterCard Mobile, prima solutie de plati cu telefonul mobil din Romania si Phoenix Media.

Puteti urmari video-ul de prezentare mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!