AndroidAPLICATIIStiriTablete

7 aplicatii Android optimizate / utile pentru tablete

Aplicatiile Android in mare parte sunt realizate pentru smartphone-uri, insa unele sunt optimizate si pentru ecranul (rezolutia) tabletelor. Aplicatiile dedicate in mod special tabletelor sunt foarte putine, dar sunt aplicatii ce sunt optimizate in asa fel incat sa colaboreze si cu smatrphone-ul si cu tableta.

Am ales pentru voi 7 aplicatii Android din Google Play store, pe care le consider utile pe orice tableta cu Android

image

7. Pixlr Express

Pixlr Express este una din cele mai apreciate aplicatii de editare foto. Aplicatia are foarte multe functii precum: Adjustment (prin aceasta functie puteti face ajustarile necesare fotografiei pe care o editati), Effect (adaugati efecte prin care puteti sa suprapuneti un efect placut fotografiei), Overlay (functie prin care puteti aduga diferite „imprimeuri” fotografiei), Borders (detine un numar foarte mare de rame), Stickers (aceasta sectiune a fost actualizata in urma cu 2 luni si sunt stickere foarte interesante), Type (detine un numar mare de fonturi de scris, unele suporta chiar si diacritice).

Puteti sa descarcati Pixlr Express de aici.
image

6. Adobe Reader

Utila pentru studenti, si mai utila pentru profesori. Adobe Reader este aplicatia oficiala pentru citirea documentelor in format PDF. A reusit sa se faca cunoscuta inca din 1990 si este utilizata de milioane de oameni pe PC, iar in prezent e disponibila si pe Android

Poate fi descarcata pentru Android de aici.

 

image

5. Wallbase HD Wallpapers

Este aplicatia cunoscutului site care ofera descarcarea gratuita a unor wallpapere absolut geniale. Prin Wallbase puteti sa va setati un wallpaper pe tableta cu Android direct din meniul de selectare imagine de fundal.

Puteti descarca Wallbase de aici.

 

image

4. SwiftKey

SwiftKey este tastatura Android cea mai recomandata prin aspectul si inteligenta sa. Cu ajutorul acestei tastaturi virtuale care include si limba Romana, puteti sa scrieti mesaje extrem de rapid prin modul de predictie a cuvintelor ce vor urma a fi scrise. Aplicatia include mai multe teme (skinuri) din care, cu siguranta, cel putin una va va atrage atentia.

Puteti sa descarcati SwiftKey de aici.

 

image

3. Beautiful Widgets

Este cea mai buna aplicatie de tip widget, avand cea mai moderna interfata si meniuri inteligente. Va puteti personaliza widgetul prin numarul foarte mare de teme pentru ceas, baterie, comutatori si vreme. Prin BW puteti primi starea vremii de la Accuweather sau Weather Underground, depinde ce serviciu preferati.

Descarcati Beautiful Widgets de aici.

 

image

2. BitDefender Antivirus Free

Antivirus Free de la BitDefender este cel mai bun antivirus gratuit pentru toate dispozitivele Android. Ofera scanare la instalarea fiecarei aplicatii noi.

Puteti descarca Antivirus Free de aici.

 

image

1. Padgram

Padgram este aplicatia Instagram neoficiala, optimizata in mod special pentru tablete. Prin Padgram aveti toate functiile Instagram-ului pe tableta intr-o interfata moderna.

Descarcati Padgram de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!