LaptopuriStiri

Toshiba a lansat primele laptopuri din lume cu rezolutie 4K in cadrul CES 2014

tecra w50

Toshiba Tecra W50 si Satellite P50t, primele laptopuri din lume cu tehnologie 4K (Ultra HD).

Primele laptopuri cu rezolutie 4K au fost lansate in premiera mondiala de Toshiba in cadrul CES 2014, eveniment ce a avut loc saptamana trecuta la Las Vegas. Nu stiu cat de apreciate vor fi de gameri, pentru ca acestia obisnuiesc sa-si conecteze laptopurile la monitoare deja 4K, insa pentru graphic designeri, ori pentru iubitori de filme vor fi excelente.

„Ca lideri in Ultra HD, vom folosii experienta Full HD la puterea a 4-a, tehnologie ce va oferii imagini cu detalii foarte fine uimitoare”, a declarat Carl Pinto, vice-presedinte de marketing si inginerie Toshiba America Information Systems, Inc., Digital Products Division. „Am lucrat ani la rand pentru a aduce experienta si resursele tehnice pentru tehnologia Ultra HD 4K in laptopurile premium pentru consumatori si companii”

Afisajele pe diagonala 15,6″ pe dispozitivele Tecra W50 și P50t Satellite da o rezoluție nativă 3840 x 2160 la 282 de PPI. Pentru a imbunatati si mai mult experienta de vizionare, afisajele sunt, de asemenea, de culoare calibrate cu gama precisa a culorilor si ofera unghiuri largi de vizualizare.

Tecra W50

Laptopul Tecra W50 vine cu o diagonala 15.6-inch si cu un ecran Ultra HD 4K, plus durabilitate a bateriei de neegalat. Tecra este unul dintre cele mai subtiri, mai usoare modele din clasa sa la mai puțin de sase lire sterline. Tecra W50 ofera performante de inalta precizie pentru sarcinile cele mai solicitante din ziua de azi – inclusiv SolidWorks ® și AutoCAD ® – cu un procesor de generatia a 4-a Intel ® Core ™.

„Toshiba Tecra W50, cu Kepler pe baza de NVIDIA ® Quadro ® K2100M GPU și 2GB de memorie video dedicata, ofera o performanta fara compromisuri si experiente vizuale bogate pentru aplicatii grafice-grele destinate profesionistilor”, a declarat Shawn Worsell, directorul Quadro Professional Solutions Business la NVIDIA. „Prin adaugarea unui 4K afisaj integrat, acesta este un aparat ideal pentru designeri, ingineri si profesionisti de continut digital in cautarea de a fi productiv, si elegant, oriunde.”

Satellite P50t

Toshiba-Satellite-P50T Spre deosebire de Tecra, P50t are un display touchscreen sensibil la atingere. Trebuie mentionat ca P50t vine cu un procesor Intel Core din a 4-a generatie si GPU din seria GeForce. Disponibil cu o diagonala 15.6-inch si cu un ecran Ultra HD 4K cu sticla edge-to-edge care ofera culoare fara precedent, claritate si contrast, noul laptop v-a rula programe grele in cel mai placut mod, 4K.

Noile laptopuri vor fi disponibile incepand cu jumatatea acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!