StiriTablete

7 lucruri de tinut cont inainte de a cumpara noul iPad

Astazi va voi prezenta cateva aspecte negative ale noului iPad de care cred ca ar trebui sa tineti cont inainte de a lua decizia de a cumpara noua tableta Apple. Sa ii dam drumul!

1. Noul iPad se supra-incalzeste in anumite conditii

Lucrurile stau in felul urmator daca vrei sa te joci anumite jocuri (3D) care folosesc resursele placii grafice aproximativ la maximum, ar trebui sa sti ca partea din stanga jos se supra incalzeste in special cand tableta este expusa la razele soarelui. Motivul pentru care coltul din stanga jos se incalzeste atat de tare (presupunem noi) este ca acolo se afla GPU-ul (placa grafica) iar daca te folosesti de sensor rotate ca sa eviti acel colt (introci iPad-ul cu susul in jos)  sa te poti juca pe iPad fara a resimti acea caldura in palma te vei lovi de o noua problema pentru ca acoperi speakerul cu mana fara sa vrei si pierzi automat din calitatea sunetului si atunci ca sa te poti juca „normal” ai nevoie de casti.

Din cate se pare Apple a modificat temperatura pe noul iPad ea fiind standard cu cateva grade mai ridicata fata de iPad 2.

2. Vine doar in variante de 16 / 32 / 64 GB, o varianta de 128GB nu exista.

Cu un ecran cu o rezolutie la fel de mare ca si asteptarile noului Ipad, aveti nevoie de unele fisiere destul de mari pentru a putea profita de toti megapixelii disponibili. Pentru cineva care iubeste jocurile cu o grafica ridicata, cu siguranta cei 64GB se vor umple foarte rapid.

3. Ecranul pare ca sufera la capitolul luminozitate in comparatie cu iPad 2 si in special la capitolul vizualizare videoclipuri in format 1080p

Noului Ipad 3, impreuna cu glorioasa sa Retina, sufera exact de aceeasi problema ca si versiunile anterioare de Ipad:  aspectul slab pentru vizualizari video.

4. Marea majoritate a applicatiilor din AppStore nu pot fi folosite la adevarata capacitate a display-ului Retina de 2048×1536 (practic nu prea sunt aplicatii care sa ruleze la aceasta rezolutie).

Noul ecram IPS Retina arata grozav, insa in prezent exista foarte putine aplicatii pe App Store pentru a putea profita de minunata rezolutie.  Chiar in acest moment , Apple are o sectiune dedicata pentru aplicatiile noului iPpad.

5. Nu detine slot  SD / micro SD

Noul iPad nu are suport pentru a putea introduce card-uri SD/mircoSDHC (chiar daca vine si in versiune de 64GB). Abilitatea de a importa / exporta date la / de la iPad nou printr-un SD sau card SD micro.

6. Dictation este frumos, dar Siri ar fi fost mult mai frumos

Este oarecum ciudat faptul ca cei de la Apple au decis sa includa doar un sfert din programul Siri pe noul iPad. La o privire mai atenta  ”Dictation” functioneaza intr-un mod similar cu Siri,  care trimite vocea ta procesata catre serverele Apple.

7. Aceeasi locatie pentru speaker si casti

Atunci cand te joci, mana stanga iti acopera speaker-ul reducand din puterea acestuia de a reda sunetele din joc, iar ascultatul cu alte casti in afara de cele de la Apple, este un lucru terifiant. Ca si exemplu, incercati sa jucati Blade II si o sa simtiti ca exista momente in care claritatea audio este mai slaba.

(Sursa: ZDnet)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!