Stiri

Google va lansa in curand un sistem de comment-uri ce va rivaliza cu Facebook si Disqus

In acest moment cele mai folosite sisteme de postat comentarii pe blog-uri sunt sistemele cu integrare Facebook, Disqus sau Intense Debate (sistemul default de comentarii Wordpress nu il punem in discutie). Acestea fiind cele mai folosite deoarce marea majoritate a blog-urilor il folosesc si datorita usurintei cu care user-ii pot lasa un comentariu fara a mai fi nevoiti sa se inregistreze de fiecare data cand acceseaza un alt blog.

Se pare ca Google pregateste un astfel de sistem propriu pentru a rivaliza cu cele mentionate mai sus. Sincer sa fiu la momentul cand sa lansat reteaua de socializare Google+ am fost si inca sunt foarte dezamagit de sistemul de comentarii in varianta web (probabil si pentru ca Google a vrut sa isi promoveze aplicatia Google+ pe sistemul propriu de operare Android).

Dar toate astea pare ca se vor schimba odata cu lansarea noului sistem de comentarii pe care surse din interior  spun ca va fi disponibil din luna Aprilie potrivit TNW. Scopul lansarii este de a atrage cat mai multi noi utilizatori in reteaua de socializare Google+ si totodata de a uni comentariile si sistemul „+1” intr-un singur serviciu de o calitate superioara.

sursa TNW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!