Abonamente Cosmote Free cu minute in Zona 1 si trafic de date incluse de Iepuras

0

Anul trecut in luna septembrie, Cosmote Romania anunta lansarea unor noi abonamente Cosmote Free, ale caror beneficii au fost dublate de operatorul telecom pe perioada sarbatorilor de iarna, iar incepand de saptamana aceasta, fiindca ne apropiem de sarbatorile Pascale, Cosmote aduce o noua oferta promotionala pentru portofoliul de abonamente COSMOTE Free, cu mai multe minute nationale/internationale in Zona 1 si trafic de date inclus, alaturi de preturi speciale si reduceri pentru extraoptiunea Connect Mobile Free.

abonamente Cosmote Free

Astfel ca, clienţii care aleg abonamentul COSMOTE Free L împreună cu un telefon subvenționat au toate beneficiile incluse în planul tarifar, nelimitat minute naționale/internaționale în Zona 1, SMS-uri naționale, minute și SMS-uri în rețea, trafic de date nelimitat (viteza scade după depășirea traficului recomandat), pentru numai 15 Euro/lună (TVA inclus). Abonații care deja deţin un telefon mobil și nu doresc unul nou vor beneficia de un preţ special de 12,4 Euro/lună (TVA inclus) pentru primele 7 sau 14 luni, în funcţie de durata contractuală aleasă, de 12 sau, respectiv, 24 de luni. După această perioadă, taxa lunară va fi de 15 Euro/lună (TVA inclus).

COSMOTE Free L include, de asemenea, 1 GB bonus pentru traficul de date recomandat, ajungând astfel la 2 GB pe lună pe durata contractuală inițială, în timp ce preţul lunar de 15 Euro (TVA inclus) rămâne valabil şi după această perioadă. Pentru a oferi utilizatorului o experiență îmbunătățită, COSMOTE Free L include, de asemenea, trafic de date nelimitat în WhatsApp, dar şi aplicațiile mobile RadarMe și Dolce Mobile TV.

Totodată, clienții noi și cei existenți, care îşi activează sau reînnoiesc contractul alegând unul dintre abonamentele COSMOTE Free S sau COSMOTE Free M, vor beneficia de dublarea minutelor naționale și internaționale în Zona 1 și a traficului de date inclus, alături de o reducere de 50% pentru extraopţiunea Connect Mobile Free. Noua ofertă promoţională este disponibilă doar pentru activări și reînnoiri contractuale pe planurile tarifare menționate, împreună cu extraopţiunea Connect Mobile Free cu perioadă contractuală de 24 de luni.

Articolul precedentViva Q8 primeste actualizare Android 4.4 de la Allview
Articolul următorAchizitia Nokia la un pas de final. Microsoft primeste acordul Chinei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.