StiriTelecom

Telekom anunta abonamentul Mobil 5 fara perioada contractuala dedicat antreprenorilor

abonamentul Mobil 5 fara perioada contractuala

Telekom Romania anunta o noua provocare pentru piata locala de telecomunicatii prin intermediul abonamentelor care elimina perioada minima contractuala pentru clientii rezidentiali de servicii mobile in propria-i retea. Anuntul vine la numai cateva luni de la data la care anunta internet 4G nelimitat clientilor la cartela prepaid.

Abonamentul Mobil 5 fara perioada contractuala, va fi dedicat antreprenorilor din Romania

Astfel, incepand din data de 4 iulie 2018, Telekom introduce abonamentul Mobil 5 fara perioada contractuala de 5 euro / luna, care le va aduce clientilor libertatea de a beneficia de internet mobil 4G nelimitat si minute nationale nelimitate incluse in abonament, fara nicio obligatie de a plati despagubiri sau taxe de reziliere in cazul incetarii contractului, anunta operatorul telecom.

„România este o piaţă foarte competitivă, cu un mod de creştere foarte dinamic; în acest cadru, competitivitatea se bazează pe o gândire inovatoare, ascultarea şi cunoaşterea clienţilor şi a echipei şi, nu în ultimul rând, urmărirea continuă a evoluţiei tendinţelor globale. Pornind de la această abordare, Telekom devine principalul arhitect al pieţei de telecomunicaţii din România, prin intermediul ofertelor sale comerciale îndrăzneţe şi inovatoare. Noua ofertă Telekom lansată astăzi subliniază încă o dată angajamentul faţă de viziunea #NETLIBERARE, care înseamnă să le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc – oferte simple şi atractive, cu mai puţine restricţii. Abonamentul fără perioadă minimă contractuală demonstrează că suntem încrezători în calitatea reţelei noastre şi în competitivitatea ofertelor noastre. Venim astăzi în întâmpinarea nevoilor clienţilor pe piaţa mobilă oferindu-le mai  multă flexibilitate şi diminuând sentimentul de rigiditate şi lipsă de libertate, care au reprezentat până acum norme ale segmentului postpaid”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Abonamentul Mobil 5 poate fi achizitionat fara perioada minima contractuala la un pret promotional de 5 euro de catre orice client de servicii mobile care are sau va opta si pentru servicii fixe de la Telekom. In alte conditii, oferta este disponibila de la 7 euro pe luna pentru clientii serviciilor mobile.

Abonamentul Mobil 5 fara perioada contractuala pentru clientii rezidentiali de servicii mobile  vine in continuarea ofertei #Businessliber, lansata in noiembrie 2017 – o premiera pe piata locala pentru micii antreprenori si pentru firmele mici si mijlocii, constand in eliminarea perioadei minime contractuale si a taxei de reziliere pentru clientii noului portofoliu Freedom, precum si in alocarea de internet nelimitat 4G, pe langa voce si mesaje nelimitate, de la 5 euro / luna.

Pentru mai multe informatii despre abonamentul Mobil 5 fara perioada contractuala accesati website-ul companiei Telekom.

6 Comments

  1. Nu folosesc abonament Telekom, dar este interesanta oferta lor

  2. Felicitări Telekom dar cred că va luat-o Orange înainte dacă îmi aduc bine aminte și aveau și niște oferte bune iar la chestia de abonament cred că sunt mai seriosi cei de la Orange.

  3. Folosesc de multi ani cartela Telekom dar inca nu am niciun abonament. Cred ca imi voi face cat de curand.

  4. Suna interesant
    Felicitari Telekom pentru acesta veste
    Ar fi frumos sa Selectați și anumiți clienti care sa beneficieze de un astfel de abonament .
    Mi se pare foarte accesibil și idea pentru orice client

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!