SmartphonesStiriTelecom

Telefonul Nokia 3.1 cu Android One intra in oferta Vodafone

Telefonul Nokia 3.1

Vodafone Romania introduce in oferta Nokia 3.1, cel mai recent smartphone lansat de HMD Global alaturi de modelele Nokia 2.1 si Nokia 5.1. Nokia 3.1 dispune de Android One la fel ca Nokia 8 Sirocco si celalalte modele de telefoane lansate in prima jumatate a lui 2018, un telefon creat special de Google pentru HMD Global si giroscop pentru aplicatiile de realitate augmentata.

Noul Nokia 3.1 are display HD+ Corning® Gorilla Glass de 5,2” si format 18:9 ideal pentru videoclipuri si navigare web. Smartphone-ul recent lansat este construit din aluminiu si este disponibil pentru clientii Vodafone Romania in doua variante de culoare, alb si negru.

Nokia 3.1 este disponibil incepand de la 59 de euro cu abonamentul Red 12, putand fi achizitionat si fara abonament pentru 139 de euro din magazinele Vodafone Romania, din cele ale partenerilor si de pe magazinul online al operatorului.

Vom reveni cu informatii despre acest nou smartphone Nokia, atunci cand il vom avea in teste.

6 Comments

 1. Mortal modelul Nokia 3.1, imi place formatul de 18:9 displayul HD+ Corning Gorilla Glass de 5,2” ,carcasa de aluminiu, un preț super bun si la oferta

 2. Super trebuie să mă interesez mai amănunțit că model îmi place displayul HD+ Corning Gorilla Glass de 5,2” ,carcasa de aluminiu dar si formatul de 18:9 care ideal pentru videoclipuri.

 3. Super modelul Nokia 3.1 in oferta Vodafone
  Îmi place formatul de 18:9 ideal pentru videoclipuri, displayul HD+ Corning Gorilla Glass de 5,2” ,carcasa de aluminiu, un preț super bun.

 4. Arata destul de bine noul model Nokia 3.1. Va asteptam cu mai multe informatii despre el

 5. Foarte interesant acest nou model Nokia 3.1 lansat in oferta Vodafone ,are un prețul destul de accesibil .
  Îmi place displayul HD+ Corning Gorilla Glass de 5,2” ,carcasa de aluminiu dar si formatul de 18:9 care ideal pentru videoclipuri.
  Mi ar fi placut sa fie in mai multe variante de culori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!