StiriTablete

Acer Chromebook Tab 10 D651N, prima tableta cu Chrome OS

Acer Chromebook Tab 10 D651N

Google a creat sistemul Chrome OS special pentru laptopurile Chromebook, care au un real succes, mai ales in Statele Unite ale Americii, unde Chromebookul ramane unul din cele mai cumparate laptopuri prin magazinul Amazon.

Astfel ca, Acer in parteneriat cu Google, au anuntat saptamana aceasta lansarea tabletei Acer Chromebook Tab 10 D651N, practic prima tableta ce ruleaza Chrome OS. De ce acest produs? Fiindca de ceva timp Google Play store si aplicatiile native Android pot rula fara nicio problema in Chrome OS, astfel ca o tableta cu ecran tactil si stylus.

Acer Chromebook Tab 10 D651N este o tableta pentru educatie accesibila ca pret, ce se doreste a concura cu tableta Apple iPad.

Tableta Acer Chromebook Tab 10 D651N dispune de un display tactil de 9.7″ cu rezolutie QXGA 1.536 x 2.048 pixeli, are suport pentru Google Play store si aplicatiile Android, este dotata cu accesoriul Stylus Wacom EMR (scris de mana digital) si un pachet software special dedicat zonei de educatie de catre cei de la Google, alaturi de o licenta Chrome Education si asistenta planificata pentru Google Expeditions AR (realitate augmentata), astfel ca elevi si studentii care vor utiliza tableta Acer vor avea parte de experiente de invatare captivante.

Acer Chromebook Tab 10 D651N va fi disponibila comercial si in sistemul educational, incepand cu luna mai a acestui an, la preturi incepand de la 330 euro.

3 Comments

  1. Visul și modelul american încă rămân un tel pentru noi cei ce alergam din urma. Însă chiar și prețul de 330 euro mi se pare cam grăsuț. Poate e doar o impresie.

  2. O tableta foarte buna la un pret acceptabil .Tableta Acer Chromebook Tab o sa aibe un mare succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!