StiriTechVideos

Actorul Michael Fassbender va juca rolul principal in filmul Assassin’s Creed

Da prieteni ati citit bine titlul acestui articol, Michael Fassbender, actorul ce a jucat in filme ca Prometheus, X-men: First Class, Haywire, Jonah Hex sau Centurion, va interpreta rolul principal in adaptarea filmului dupa celebrul joc video – Assassins Creed, creat de compania Ubisoft. O veste nemaipomenita pentru iubitorii acestui joc si nu numai deoarece povestea lui are un potential bun pentru o adaptare cinematografica.

Ubisoft a negociat inca de anul trecut cu Sony Pictures pentru un contract insa fara succes, fapt pentru care compania producatoare de jocuri a decis sa produca de una singura acest film.

„Michael Fassbender a fost prima noastra optiune” pentru a juca in aceasta adaptare, a precizat Jean-Julien Baronnet, CEO Ubisoft Motion Pictures. „Michael (Fassbender) este un actor foarte talentat, versatil, inteligent si serios,” a mai adaugat Baronnet.

Deoarece este un proiect foarte ambitios, Ubisoft deocamdata ramane in a-si finaliza echipa cu care va lucra la acest film si spun ei, nu excludem sa reluam negocierile cu Sony Pictures sau alte case de productie de filme de la Hollywood.

Jocul Assassin’s Creed 3 este si el programat pentru lansare pe continentul Nord American, undeva in luna Octombrie, mai exact la sfarsitul lunii pe data de 30.

sursa theVerge 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!