AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Actualizare Android 4.2.2 pentru HTC One confirmata de HTC Romania

Actualizare Android 4.2.2 pentru HTC One

Acum o saptamana va anuntam ca HTC a pornit distribuirea actualizarii la versiunea de Android 4.2.2 JellyBean pentru modelul flagship de smartphone, HTC One in Europa.

Astazi va informam ca am primit confirmarea din partea HTC Romania, care precizeaza ca actualizarea va fi distribuita pe parcursul trimestrului al treilea, fara a specifica o data sau un interval de timp concret.

Ce aduce nou versiunea Android 4.2.2 pe HTC One? Aduce integrare Instagram in HTC Blinkfeed pentru a putea impartasi mai usor fotografiile voastre, imbunatateste HTC Music Channel, adauga capacitatea de blocare a focalizarii si a expunerii in aplicatia dedicata camerei foto, mai multe teme pentru crearea de video highlights la nivel profesional pentru evenimentele din galeria foto, aplicatia HTC Sense TV permite utilizatorilor sa sorteze listarea canalelor in aceeasi ordine ca pe telecomanda televizorului, Acelasi software update aduce functia Daydream, Quick Settings si posibilitatea de a adauga widget-uri direct pe lockscreen.

In plus, telefonul HTC One a primit certificat HTCpro in EMEA. „În această calitate, noul HTC One oferă companiilor mari funcţii precum securizare sporită prin criptare 256-bit, politici de securizare a parolelor, ştergerea datelor de la distanţă şi o serie de capabilităţi de productivitate oferite prin HTC Sense. Datele sunt protejate prin conexiuni securizate ce permit conectarea VPN (virtual private network), încorporând suport PSD VPN de la Mocana Corp. În plus, soluţiile flexibile de management al telefoanelor mobile pentru securizare, configurare şi audit de date necesare în companii, vor fi disponibile graţie parteneriatelor strategice cu principalii jucători din această industrie. Între acești parteneri îi numim pe AirWatch şi MobileIron, iar soluțiile oferă clienţilor business şi managerilor IT securitate mobilă şi controale de management de top.”

Nu acelasi lucru putem spune despre posesorii de telefoane HTC One S, care recent au fost informati ca nu vor mai primi actualizare la Android 4.2.2 JellyBean.

Pentru mai multe detalii puteti accesa comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

HTC ONE PRIMEŞTE UPDATE-UL PENTRU ANDROID 4.2.2 ŞI CERTIFICARE HTCPRO

BUCUREŞTI, România – 16.07.2013 – HTC, lider global în inovaţie mobilă şi design, anunţă update-ul la cea mai recentă versiune Android, 4.2.2 Jellybean, pentru HTC One, cu HTC Sense 5 îmbunătăţit. Actualizarea va fi disponibilă în al treilea trimestru din 2013.

Actualizarea Sense face ca experienţa utilizatorului să devină şi mai personală, direct pe ecranul de pornire. Apreciată la scară largă, funcţia HTC BlinkFeed se îmbogăţeşte cu conţinut prin integrarea cu Instagram, oferind un flux de informaţii relevante, direct pe ecranul principal. Utilizatorii vor regăsi, de asemenea, mai multă flexibilitate în personalizarea modului de afişare a informaţiilor pe ecran.

Acest update îmbunătăţeşte, de asemenea, funcţionalităţile multimedia, cu HTC Music Channel optimizat şi mult mai versatil, la care se adaugă capacitatea de blocare a focalizării şi a expunerii în aplicaţia dedicată camerei foto. În plus, utilizatorii vor găsi de două ori mai multe teme pentru crearea de video highlights la nivel profesional pentru evenimentele din galerie, o completare perfectă pentru camera Ultrapixel. Totodată, acum, aplicaţia HTC Sense TV permite utilizatorilor să sorteze listarea canalelor în aceeaşi ordine ca pe telecomanda televizorului.

 Mai mult, în Android 4.2.2 sunt incluse şi funcţiile Daydream, Quick Settings şi widget-uri pentru lockscreen.

 Pe lângă această actualizare, HTC One devine primul echipament certificat HTCpro în EMEA, proiectat pentru a depăşi aşteptările clienţilor de business şi oferind soluţii sigure şi flexibile managerilor IT responsabili de integrarea telefoanelor. În această calitate, noul HTC One oferă companiilor mari funcţii precum securizare sporită prin criptare 256-bit, politici de securizare a parolelor, ştergerea datelor de la distanţă şi o serie de capabilităţi de productivitate oferite prin HTC Sense. Datele sunt protejate prin conexiuni securizate ce permit conectarea VPN (virtual private network), încorporând suport PSD VPN de la Mocana Corp. În plus, soluţiile flexibile de management al telefoanelor mobile pentru securizare, configurare şi audit de date necesare în companii, vor fi disponibile graţie parteneriatelor strategice cu principalii jucători din această industrie. Între acești parteneri îi numim pe AirWatch şi MobileIron, iar soluțiile oferă clienţilor business şi managerilor IT securitate mobilă şi controale de management de top.

 Phil Blair, preşedinte HTC EMEA: “Pentru utilizatorii HTC One, cel mai bun telefon din lume a devenit şi mai bun. HTC BlinkFeed şi camera HTC UltraPixel au redefinit experienţa mobilă şi, prin aceste funcţionalităţi extra, asigură integrare şi personalizare și continuă să ridice ștacheta.

 David Jaeger, director executiv HTCpro, HTC Corporation: “Consumatorii îşi doresc libertatea de a alege telefonul de serviciu, iar companiile doresc să se asigure că echipamentele alese sunt potrivite nevoilor specifice mediului corporate. Ca prim echipament certificat HTCpro, noul HTC One, apreciat la scară largă de către critici, oferă stil şi substanţă datorită inovaţiei de vârf, într-un model perfect pentru companii, care permite integrarea a tot ceea ce trebuie să faci atât la birou, cât şi în viaţa de zi cu zi.”

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!