AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Samsung Galaxy S3 si Galaxy Note II ar putea primi o actualizare Android 4.3, sarind peste Android 4.2.2 [Zvon]

Samsung GALAXY S3 Rosu (27)

De ceva vreme se tot vorbeste despre actualizarea la Android 4.2.2 pentru terminalele Samsung Galaxy S3 (GT-I9300) si Samsung Galaxy Note II (GT-N7100), insa, acest update intarzie sa apara, iar acest lucru da liber la speculatii. O astfel de speculatie a aparut astazi in presa internationala, care sugereaza ca Samsung Electronics va sari peste actualizarea la Android 4.2.2 pentru dispozitivele mai sus mentionate, trecand direct la distribuirea actualizarii Android 4.3, versiune ce urmeaza sa fie lansata de Google in cel mai scurt timp (probabil pana la finele acestei luni).

Daca acest zvon se dovedeste a avea macar un sambure de adevar, ar insemna ca posesorii de Galaxy S3 si Galaxy Note II vor trebui sa mai astepte pana in luna august, pentru a se putea bucura de un software update. Deoarece este doar un zvon va rugam sa il tratati ca atare.

La aceasta data nu se stie nimic despre actualizarea terminalelor Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070) si Galaxy Ace 2.

Asteptam o confirmare sau o infirmare oficiala din partea producatorului sud coreean, dupa care vom reveni cu detalii. Pana atunci va sugeram sa ramaneti atenti la stirile noastre zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!