Stiri

Windows 8 si confuzia generala creata de Microsoft

confuzie-windows8

 Microsoft a anuntat lansarea noii versiuni de Windows – Windows 8, toata lumea a fost foarte entuziasmata de acest lucru, inclusiv eu, dar totul s-a risipit usor in urmatoarele luni, cand utilizatorii de Windows au avut ocazia sa testeze noua ‘confuzie’ Microsoft. De ce ii spun confuzie? Pentru simplul motiv ca, cei de la Microsoft au lansat N variante ale noului sistem Windows 8 Pro, Windows RT, Windows Phone 8 si nici una din ele nu se ridica la asteptarile noastre.

Confuzia este atat de mare incat Microsoft s-a hotarat sa restructureze din temelii toate echipele de dezvoltatori din companie unificand ramurile intre ele si punandu-l sef peste Windows, pe cel care conducea pana in prezent ramura Windows Phone.

Conform ultimelor zvonuri, Microsoft (Steve Ballmar) vrea ca pana in 2015, sa unifice versiunea de Windows pentru tablete cu versiunea de Windows Phone, ceea ce ar fi un lucru benefic pentru toata lumea si mult mai putina confuzie!!!

Aceleasi zvonuri mai spun ca noua versiune de Windows va fi reconstruita de la zero, la fel cum sa intamplat si cu Windows Phone 8, cand s-a facut trecerea de la WP 7.

In prezent Microsoft se chinuie sa treaca pe linie moarta versiunea Windows XP, care inca este folosita de foarte multi utilizatori, pentru ca ruleaza foarte bine pe sisteme PC mai putin performante si nu necesita 20 pana la 40 GB spatiu liber pe HDD. In plus, versiuni ca Windows Vista si Windows 8 sunt considerate de majoritatea un esec, in timp ce Windows 7 este un sistem avid de resurse hardware, iar marea majoritate a utilizatorilor nu isi permit ultimul racnet de calculator.

Credeti ca restructurarea companiei Microsoft cat si decizia de unificare a acestor versiuni de Windows 8 este benefica eco-sistemului Windows?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!