AndroidSOFTWAREStiri

Actualizare Android 4.4 in curand pentru o parte din terminalele LG Electronics

actualizare Android 4.4

LG nu sta prea bine la capitolul actualizari de software, foarte multi clienti LG Electronics se plang de faptul ca au ramas pe versiuni de Android foarte vechi, indiferent ca au achizitionat un model ieftin sau unul premium.

Pentru a recupera oarecum din imaginea pierduta in ochii clientilor sai, LG ar fi decis sa sara peste versiunea Android 4.3 si sa actualizeze o parte din telefoanele sale direct la versiunea de Android 4.4.

Conform unei surse apropiate producatorului LG urmeaza sa ofere o actualizare Android 4.4 urmatoarelor modele: LG Optimus F3LG Optimus F6LG G Pad 8.3LG G Pro LiteLG Optimus F7LG Optimus L9 II,LG Optimus Vu II si LG Vu 3. In timp ce LG Optimus 4X HD va ramane la Android 4.1.2, conform aceleasi surse.

Ce va putem confirma pana in prezent, e ca LG G2 primeste deja o actualizare KitKat in Europa, din pacate, nici un detinator din Romania nu ne-a confirmat deocamdata, faptul ca, a reusit sa isi actualizeze telefonul la Android 4.4. Cat despre LG Optimus G si LG Optimus G Pro, stim ca producatorul testeaza acest firmware in prezent.

Despre celalalte modele ramase in afara acestei liste, nu avem nici un fel de informatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!