BreakingSmartphonesStiri

Moto G Dual SIM scos la vanzare de Motorola pe pietele din Asia si Australia

Moto G Review

Moto G dual SIM pus in vanzare pe pietele din Asia si Australia, la un pret cu $50 de mai mare fata de modelul cu un singur SIM.

Motorola se bucura de un real succes, multumita smartphone-ului Moto G, deoarece acest model a primit foarte multe apreicieri, atat din randul specialistilor IT, cat si din randul utilizatorilor de terminale Android si asta, pentru ca, telefonul are un pret accesibil, imprumuta design-ul modelului Moto X, ofera o experienta fara lag, reusind sa ruleze orice joc de pe Google Play store si nu in ultimul rand pentru ca ofera un ecran superb de 4.5 inch. Ca si comparatie ecranul este la fel de viu colorat si de luminos ca si cel Retina de pe iPhone 5S si, in plus, beneficiaza de o rezolutie superioara telefonului Apple.

Motorola va comercializa incepand din acest weekend si o versiune Moto G dual SIM Care a fost anuntata astazi in Asia, la Hong Kong si in Australia si urmeaza a fi introdus in India si America de Sud, in Brazilia.

Modelul Moto G dual SIM de 16GB va fi comercializat la pretul de 245 de dolari.

La mijlocul acestei saptamani Motorola a anuntat si versiunea flagship Moto X pentru Europa, care ar putea ajunge si pe piata noastra impreuna cu Moto G dual SIM, in urmatoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!