AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Actualizare Android 5.0 de la LG pentru utilizatorii de G3-uri

Actualizare Android 5.0

La sfarsitul acestei saptamani LG Electronics a anuntat ca porneste distribuirea softului care va aduce o actualizare Android 5.0 pe telefoanele LG G3. Prima tara anuntata este Polonia, urmand ca in perioada urmatoare aceasta actualizare Android 5.0 sa fie distribuita si pe alte piete, inclusiv in Romania. Momentan, LG Romania nu ne-a oferit un comunicat de presa pe aceasta tema, insa suntem singuri ca la momentul oportun o vor face.

Android 5.0 va aduce o sumedenie de noutati si imbunatatiri telefonului G3, printre care un aspect mai frumos multumita proiectului denumit de Google – „Material Design,”profunzime iconitelor, efecte vizuale, imbunatatiri ale interfetei grafice Optimus UX si o animatie mult mai bine dezvoltata, datorita versiunii Lollipop. De asemenea, sistemul de notificari este mult imbunatatit, va avea o noua gama de culori si va fi amplasat diferit. Apoi, functii noi care sa intareasca securitatea deviceului si a transferului de date dintre G3 si wearables precum LG G Watch sau G Watch R. De stiut, ca Android 5.0 face trecerea la ART de la Dalvik, ceea ce inseamna ca timpul de raspuns al sistemului de operare si rapiditatea lui va fi mult mai mare.

“LG se angajeaza in a le oferi clientilor sai cea mai buna experienta mobila, iar distribuirea actualizarii Android 5.0 posesorilor de G3 cat mai repede posibil este prima prioritate a companiei, a declarat Dr. Jong-seok Park, Presedintele LG Electronics Mobile Communications.

Producatorul sud coreean a mai anuntat ca in curand va oferi informatii legate de actualizarile la versiunea Lollipop pentru restul de device-uri LG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!