Actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4 in Europa

3

Actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4

Actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4, dupa cateva saptamani de amanari, din cauza unor probleme intampinate cu software-ul distribuit in prima faza.

De putin timp, LG Electronics a inceput distribuirea celui mai nou firmware update catre utilizatorii de telefoane LG G4, software care contine cea mai noua versiune de Android, Marshmallow, si care va aduce cu ea o serie de modificari la nivel de interfata grafica – LG UX, precum si la nivel de functionalitate.

O serie de posesori de G4 din Europa, au inceput sa semnaleze faptul ca actualizarea Android 6.0 le-a fost oferita de catre LG Electronics, desi ea fusese oprita acum cateva saptamani, din cauza unor probleme intampinate de utilizatorii de G4 din Polonia.

Aceasta actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4, in Romania, ar trebui sa fie disponibila pe modelele achizitionate la liber sau in reteaua Vodafone Romania, insa, daca sunteti posesorul unui astfel de smartphone si ati primit aceasta actualizare de software deja in alta retea telecom, va rugam sa ne semnalati acest lucru printr-un comentariu pe acest articol.

Ati instalat acest nou firmware? Cum se comporta? E totul in regula sau sunt probleme? Asteptam comentariile voastre pe acest subiect.

Articolul precedentPiaggio Wi-Bike, bicicleta electrica inteligenta propusa de italieni
Articolul următorNokia accepta precomenzi pentru camera profesionala OZO VR, care costa $60.000

3 COMENTARII

  1. Ne poti da cateva detalii despre soft/firmware? Update-ul facut e pt G4 liber de retea sau ai cumparat telefonul la abonament de la un anume operator?

  2. De cand am facut up la versiunea 6.0 telefonul se blocheaza si raspunde foarte greu la comenzi. Astazi l-am dus in service, mai mult ca sigur versiunea 6.0 de android nu este buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.