StiriTechWearable

Nokia accepta precomenzi pentru camera profesionala OZO VR, care costa $60.000

OZO VR

OZO VR, camera profesionala care poate inregistra continut pentru realitatea virtuala, poate fi acum precomandata online direct de pe site-ul Nokia, insa, pretul este unul piperat.

La sfarsitul lunii iulie Nokia anunta dispozitivul profesional OZO VR, cu ajutorul caruia se pot inregistra materiale pentru realitatea virtuala.

Saptamana aceasta, in cadrul unui eveniment Nokia ce a avut loc in Los Angeles, compania finlandeza a anuntat ca accepta precomenzi pentru OZO VR. Pretul acestei camere ce poate inregistra astfel de continut este de 60.000 dolari, iar pentru a fi achizitionata cumparatorul trebuie sa achite un avans de 5.000 dolari. Livrarile vor incepe abia din primul trimestru al lui 2016.

ozo-nokia

Nokia OZO VR este o camera profesionala compacta dotata cu opt 2K x 2K senzori de camera, care pot capta video la un unghi de 360 de grade si video 360 x 360 surround. De asemenea, camera permite Live preview direct in realitatea virtuala de pe un SSD de 500GB (intern) care poate stoca pana la 45 de minute de continut VR.

Detalii complete despre specificatiile acestei camera OZO VR, le gasiti pe site-ul Nokia. Tot acolo gasiti si o serie de accesorii pentru noua camera VR.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!