SOFTWAREStiriWindows Phone

Actualizarea Nokia Lumia Amber oficial disponibila pentru terminalele Lumia 920 si Lumia 820

seria Nokia Lumia

Incepand de astazi, posesorii de smartphone-uri Nokia Lumia 920 si Lumia 820 se pot bucura de actualizarea Nokia Lumia Amber, care aduce o sumedenie de noutati pe aceste dispozitive mobile.

Ieri, Nokia a anuntat ca toti posesorii de telefoane Nokia Lumia 521, Lumia 810 si Lumia 928 din Statele Unite, cat si posesorii de Nokia Lumia 820 si Lumia 920 de pe restul globului, sunt eligibili pentru upgrade la noul software update Amber.

Actualizarea este distribuita in etape, ceea ce inseamna ca nu toti utilizatorii vor primii acest software update in acelasi timp. In orice caz, Nokia spune ca softul va fi distribuit catre toti posesorii de astfel de terminale cu Windows Phone 8, pana la finele lunii septembrie.

Printre noutatile aduse de aceasta actualizare majora se numara: o noua aplicatie pentru Camera, imbunatatirea modului de procesare al imagini, pe Lumia 920 optiuni de a ajusta ISO-ul camerei foto de la 800 la 3200, Nokia Glance Screen (notificari pe lockscreen), modul silentios prin simpla intoarcere a telefonului cu fata pe masa, birou, etc; dublu tap pe ecran pentru deblocarea telefonului, actualizare Nokia HERE Maps, imbunatatiri Xbox Music, Internet Explorer si activeaza player-ul pentru radioul FM din telefon.

Actualizarea va fi trimisa printr-o notificare wireless, dar puteti verifica si manual daca softul este disponibil in acest moment prin simpla navigare in meniul telefonului la Setari (Settings), faceti tap pe „Phone update.”

In cazul in care cineva reuseste sa actualizeze telefonul, va rugam sa reveniti cu comentarii in dreptul acestui articol. Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!