EvenimenteSmartphonesStiri

EISA ofera companiei HTC premiul pentru ‘Cel mai bun smartphone european al anului 2013-2014’

EISA ofera companiei HTC premiul

Compania taiwaneza HTC a fost premiata de catre EISA (Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet) pentru telefonul HTC One la sectiunea “Cel mai bun smartphone european al anului 2013-2014.”

Organizatia EISA a fost creata in anul 1982, prin colaborarea a mai multor reviste de multimedia, care au ca scop studiul si testarea camerelor foto, camerelor video, echipamentelor audio, telefoanelor mobile, etc.In prezent, Jorge Goncalves este presedintele acestei organizatii.

Considerat drept “smartphone-ul pe care toţi ceilalţi vor încerca să-l depăşească în viitor”, juraţii EISA au apreciat HTC One pentru Sense, care “oferă o experienţă unică a utilizatorului, inclusiv BlinkFeed, care oferă un flux personalizat de ştiri, actualizări din reţele sociale, fotografii şi clipuri video.”

Juriul EISA a fost impresionat, de asemenea, de calitatea funcţiilor fotografice ale HTC One, afirmând: “camera principală, de 4 megapixeli, beneficiază de un senzor numit UltraPixel cu sensibilitate la lumină ridicată. Stabilizarea optică a imaginii, suport Macro şi HDR; un număr mare de aplicaţii foto vin preinstalate, precum Zoe, care înregistrează până la 20 de fotografii plus un clip video de trei secunde, pentru a crea galerii instantanee ale momentelor favorite. Boxele stereo frontale beneficiază de experienţa de sunet incomparabilă de la Dr. Dre Beats Audio. Acest smartphone HTC este, într-adevăr, unic!”

htc-one-premiu EISA

Peter Chou, CEO HTC: “Suntem încântaţi că, la şase luni după lansare, HTC One continuă să fie recunoscut drept cel mai bun telefon de pe piaţă. Ne-am luat angajamentul de a continua să inovăm în toate zonele experienţei mobile, iar acest premiu este o mărturie a orelor de muncă depuse de designerii şi de inginerii noştri. Aceştia continuă să dezvolte funcţii importante ce vor ridica experienţa comunicării şi divertismentului mobil la un nivel superior.”

Iata ce au spus cei de la EISA la acordarea premiului:

„Cu HTC One, HTC a stabilit un nou standard pentru smartphone-uri, pe care toţi ceilalţi vor încerca să-l depăşească în viitor. Corpul său robust, din aluminiu, are finisaje excelente şi un ecran Super LCD de 4,7 inci deosebit, cu rezoluţie Full HD. Puterea telefonului este convingătoare prin procesorul quad-core şi cei 2 GB RAM, şi este disponibil cu memorie internă de 32 GB. Sistemul de operare este Android, dar interfaţa grafică proprietară HTC, numită Sense, oferă o experienţă a utilizatorului unică, inclusiv BlinkFeed, care oferă un flux personalizat de ştiri, actualizări din reţele sociale, fotografii şi clipuri video. Camera principală, de 4 megapixeli, vine cu un senzor numit UltraPixel cu sensibilitate la lumină ridicată. Stabilizarea optică a imaginii, suport Macro şi HDR; un număr mare de aplicaţii foto vin preinstalate, precum Zoe, care înregistrează până la 20 de fotografii plus un clip video de trei secunde, pentru a crea galerii instantanee ale momentelor favorite. Boxele stereo frontale beneficiază de experienţa de sunet incomparabilă de la Dr. Dre Beats Audio. Acest smartphone HTC este, într-adevăr, unic!”

Castigatorii premiilor EISA pe segmentul device-urilor mobile:

  • EUROPEAN MOBILE AUDIO SYSTEM 2013-2014 – Harman Kardon Onyx
  • EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2013-2014 – HTC One
  • EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2013-2014 – Huawei Ascend P6
  • EUROPEAN MOBILE HEADPHONE 2013-2014 – JVC HA-FXZ200
  • EUROPEAN SOCIAL MEDIA PHONE 2013-2014 – Samsung GALAXY S4 mini
  • EUROPEAN TABLET 2013-2014 – Sony Xperia Tablet Z

 Lista completa cu castigatorii premiilor EISA din 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!