SmartphonesSOFTWAREStiriWindows

Actualizarea Windows 10 Mobile amanata pentru 2016, anunta Microsoft

Windows 10

Se pare, ca incheiem saptamana cu o veste proasta pentru cititorii nostri care detin un smartphone Lumia cu Windows Phone 8.x. Si asta, deoarece Microsoft a anuntat ca actualizarea de software programata spre distribuire luna aceasta (decembrie) pentru o parte din terminalele Lumia nu  se va mai efectua din motive ce nu au fost comunicate de companie.

Astfel, daca detineti un smartphone Lumia cu WP, asteptati degeaba actualizarea Windows 10 Mobile, deoarece ea nu va fi disponibila decat de anul viitor (2016). Singura optiune de a rula si utiliza cea mai noua versiune mobile a sistemului de operare Windows in acest moment este prin programl Windows Insider (beta tester), sau daca achizitionati unul din cele trei telefoane disponibile pe piata cu aceasta versiune: Lumia 950, Lumia 950 XL sau Lumia 550.

Microsoft a fost foarte saraca in explicatii in ceea ce priveste actualizarea Windows 10 Mobile. S-au rezumat doar la a anunta ca firmware-ul va fi distribuit imediat dupa anul nou. Probabil, pana in 15 ianuarie, Microsoft va incepe distribuirea acestei noi versiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!