PC DesktopStiri

Adora20 si Adora22 sunt noile All-in-One PC’s de la MSI

Adora20 si Adora22

Adora20 si Adora22 sunt noile All-in-One PC’s de la MSI

MSI, producator de top de placi de baza, placi video, laptop-uri etc, lanseaza Adora20 si Adora22, doua noi PC-uri All-in-One, primele din lume cu display dotat cu tehnologia Anti-Flicker.

Adora20 si Adora22 sunt echipate cu a 4-a generatie de procesoare Intel Mobile Premium, dar si Intel Core, avand un procesor grafic de inalta performanta, NVIDIA GeForce GT 740M

Ambele modele All-in-One au in dotare tehnologii Anti-Flicker si Less Blue Light (mai putina lumina albastra degajata). Mai mult decat atat, modelele Adora20 si Adora22 au un display anti-reflexie, astfel ca utilizatorul nu-si va vedea chipul in monitor sau soarele nu se va reflecta.

Referitor la acceleratorul grafic, NVIDIA GeForce GT 740M este o componenta high-end, astfel ca rularea aplicatiilor 3D (jocuri in special) nu confrunta probleme. Fiind integrat cu procesorul, cele doua componente relationeaza perfect pentru un consum de energie eficient, dar si o performanta optima.

MSI_Adora_20_22-PC

All-in One PC’s Adora20 si Adora22 au functie multi-touch chiar si cu 10 degete, functii utile pentru Windows 8. Evident, aceasta functie de atingere display este disponibila doar pe modelele care au deja Windows 8 pre-instalat.

Specificatii Adora20 si Adora22:

adora20-adora22

Detalii despre pret si disponibilitatea pe pietele emergente nu sunt inca facute publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!