Nokia Lumia 630 va rula Windows Phone 8.1 (video)

1

nokia-lumia-630Lumia 630 va rula Windows Phone 8.1

Cu mai putin de cateva zile distanta de conferinta BUILD programata pe 2 Aprilie 2014, “scaparile”  de informatii se tin lant in ultima vreme, in mare parte legate de noua versiune Windows Phone 8.1, dar si a noilor device-uri ce gazduiesc un astfel de OS (sistem de operare).

Conform unui videoclip, Lumia 630 va rula Windows Phone 8.1, probabil inca din prima zi a lansarii. Niste aspecte notabile sunt legate de functionalitatea Windows Phone 8.1 de pe Lumia 630.

https://www.youtube.com/watch?v=j9njETlMggw

Dupa cum puteti vedea clipul de mai sus, putem observa o noua interfata in WP Store, Action Center, mici schimbari la browser-ul implicit si alte lucruri interesante, care dovedesc faptul ca Windows Phone 8.1 va fi mult mai diferit si mai personalizabil.

Acest clip ceva mai scurt arata optiunea de alegere a unei imagini de fundal pe zona cu tiles (comenzi rapide). O optiune ce da viata si culoare in comparatie cu culorile negru si alb, prezente in acest moment pe Windows Phone 8.

Lumia 630 nu a fost confirmat de Nokia, dar se speculeaza ca la conferinta BUILD din San Francisco, Nokia ar putea face o astfel de dezvaluire.

 

sursa

Articolul precedentAdora20 si Adora22 sunt noile All-in-One PC’s de la MSI
Articolul următorLumia Cherry Blossom Pink ar putea fi numele firmware-ului Nokia WP8.1

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.