StiriTablete

Alcatel One Touch Pop, o noua tableta neanuntata de 7″ zarita in prima imagine de presa

Alcatel One Touch Pop

Alcatel ar putea lansa pana la finele acestui an, o noua tableta de 7-inch cu sistemul de operare Android, ce ar putea fi comercializata sub denumirea Alcatel One Touch Pop, conform unei surse de incredere, care a dat publicitatii prima imagine de presa a acestui model.

Alcatel este un brand cunoscut la noi, cel putin prin anii 90 compania producea telefoane mobile pe banda rulanta pentru piata europeana, dar, de cand am intrat in era terminalelor cu ecran tactil, Alcatel este etichetat ca un producator modest, care lanseaza in general dispozitive cu Android accesibile.

Anul 2013, a adus o oarecare schimbare de strategie in cadrul companiei, deoarece producatorul Alcatel-Lucent a anuntat o serie de dispozitive noi, cu specificatii, sa le spunem, interesante, mai ales cand vine vorba de Alcatel One Touch Hero, un model high-end, pe care am avut ocazia sa il vedem / butonam la inceputul acestei luni, la Droidcon Eastern Europe 2013 (Bucuresti).

Alcatel One Touch Pop ar putea aduce specificatii ceva mai bune fata de modelul One Touch Evolve, tableta anuntata la inceputul anului, in cadrul CES 2013. Singurele detalii pe care le avem despre aceasta noua tableta de 7″ pana in prezent, sunt paleta variata de culori (rosu,galben,roz,albastru si alb), in care va fi comercializata si dimensiunile sale  (vezi foto sus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!