BreakingSmartphonesStiri

Huawei Ascend P6S o versiune upgradata a modelului flagship?

Ascend P6S

Huawei are pregatita o versiune actualizata a modelului flagship Huawei Ascend P6, lansat la inceputul verii. Cel putin, asta sugereaza doua din cele mai cunoscute website-uri de benchmark AnTuTu si GFX Benchmark. Noul model spionat in acest teste poarta denumirea Ascend P6S (observati asemanarea cu iPhone?).

Conform informatiilor oferite de cele doua site-uri, Huawei Ascend P6S va fi echipat cu un procesor quad-core Huawei K3V2 Pro, un accelerator grafic necunoscut, dar probabil tot o noutate, deoarece scorul din bechmark arata o crestere semnificativa a scorului obtinut (cu pana la 40%) fata de modelul original, atat in AnTuTu, cat si in GFX Benchmark (teste grafica).

p6s-vs-p5-gfx

Huawei Ascend P6 unul din cele mai subtiri si mai usoare telefoane din lume, a trecut si prin mainile noastre si, desi, are un design foarte frumos, telefonul inca nu se ridica la nivelul concurentei: HTC One, Galaxy S4, Xperia Z1, LG G2, iPhone 5S, din punct de vedere hardware, motiv pentru care, chinezii pregatesc o noua versiune care sa imbunatateasca prima generatie si sa le aduca modelul de varf la standardele cerute de piata (clienti).

Noua generatie de smartphone Huawei Ascend P6S ar putea fi anuntat, in cadrul evenimentului de inceput de an – CES 2014, din Las Vegas, la inceputul lunii ianuarie.

sursa 1,2 via Pockedroid

Un comentariu

  1. Nu stiu cine isi mai cumpara telefon Huawei, cand are tat de multe alternative de la firme serioase. Apple, Samsung, HTC, Nokia….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!