StiriTablete

Allview anunta Viva i7, cea mai ieftina tableta cu CPU Intel Atom din gama

viva i7

Viva i7 este cea mai accesibila tableta Allview cu chipset Intel Atom.

Anul acesta marea majoritate a producatorilor de la noi se concentreaza pe lansarea de tablete bazate pe noile procesoare Intel Atom. Allview este unul dintre producatorii care au lansat astfel de tablete, iar saptamana aceasta compania a anuntat un nou model. Viva i7 este cel mai ieftin model de tableta al gamei, ce beneficiaza de un astfel de chipset.

Viva i7 este a patra tableta din gama noastra care are integrat un procesor Intel Atom si cu siguranta nu va fi ultima. Ne dorim ca utilizatorii de tablete PC sa aiba solutii performante, dar si accesibile.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Tableta Allview Viva i7 este dotata cu un procesor dual-core Intel Atom Z2520 de 1.2GHz, are un accelerator grafic PowerVR SGX544MP, 1GB de RAM, 8GB spatiu intern + slot micro SD pana la 32GB, un display IPS LCD de 7 inci cu rezolutie 1024 x 600 si Android 4.2 JellyBean.

Tableta este disponibila pe alb sau pe negru momentan doar la precomanda la pretul de 350 lei, cu livrarea incepand din data de 31 iulie, 2014. Pentru mai multe informatii accesati site-ul producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!