EvenimenteSmartphonesStiri

Allview lanseaza E3 Sign, smartphone-ul cu senzor de amprenta Synaptics

Allview lanseaza E3 Sign

Allview lanseaza E3 Sign, cel mai nou smartphone si primul al producatorului, care vine cu un senzor de amprenta Synaptics, ce faciliteaza deblocarea prin amprenta personala, marind astfel nivelul de securitate a datelor din telefon.

 “Toți ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informații prin opțiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfața de utilizare și funcțiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului., declară Lucian Peticilă, Managerul General Allview.

Multumita aplicației preinstalate si a senzorului infrarosu, E3 Sign inlocuieste cu usurinta telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de functia de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintentionata a telefonului.

Allview E3 Sign este un smartphone dual SIM, dotat cu un procesor quad-core, ecran IPS OGS de 5.5 inci in diagonala, ce are rezolutie 1280 x 720, dispune de 2GB de RAM, 16GB spatiu intern si un GPU Mali-400 si ruleaza sistemul Android 4.4 Kitkat.

Telefonul E3 Sign reda sunetul mai profund, mai puternic si de o calitate superioara, multumita amplificatorului NXP integrat. Acest model este dotat cu camere foto de 8 si 2 megapixeli si o baterie de 2.800 mAh.

Smartphone-ul E3 Sign poate fi precomandat inca de astazi, de pe site-ul producatorului la pretul de 999 lei.

Un video hands-on cu prezentarea generala a telefonului, va fi publicat in cursul zilei de astazi, urmand ca pana la finalul acestei saptamani, sa va prezentam si review-ul complet al acestui model.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!