AccesoriiStiriWearable

Caracteristicile Apple Watch, pretul si data cand va fi disponibil

Caracteristicile Apple Watch

Tot in cadrul aceluiasi eveniment la care Apple a anuntat lansarea celui mai nou Macbook, cat si versiunile upgradate ale celorlalte modele, compania americana a dezvaluit toate caracteristicile Apple Watch, pretul pentru fiecare model in parte, pretul accesoriilor sale (bratari, curele) si data cand smartwatch-ul va deveni disponibil comercial.

Asadar,  Apple Watch este produs in trei variante: Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition (varianta lux) toate disponibile pe 38mm si 42mm in dimensiune (cadranul).

apple-watch-sport-albastru

Apple Watch Sport dispune de o carcasa construita din aluminiu anodizat pe argintiu si Space Gray (gri inchis) cu ecran Retina,  cinci modele de curele si sticla protectoare intarita printr-o tehnologie denumita de Apple, Ion-X.

Apple Watch are o carcasa construita din otel inoxidabil special prelucrat si foarte bine finisat, ecran Retina protejat de un strat de safir si 3 modele de curea din piele, un model de bratara metalica si doua modele de curea sport (alb sau negru).

apple-watch-edition-gold

Apple Watch Edition dispune de o carcasa din aur sau aur rosu intarit de 18 karate, ce este de 2 ori mai rezistent ca aurul normal. Acest model este dotat cu acelasi ecran Retina protejat de safir si ofera un model „unicat” de bratari si curele cu catarama,  ac si catarama din aur de 18 karate.

Apple Watch va putea fi precomandat din 10 aprilie, cu livrarea incepand din data de 24 aprilie. Pretul de pornire fiind de $350 si poate sari de $10.000, in functie de caracteristicile Apple Watch alese de client.

Mai multe detalii pe site la producator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!