SmartphonesStiri

Allview va lansa P6 Pro, un smartphone cu sunet de inalta definitie

Allview P6 PRO

 

Allview pregateste un nou smartphone numit P6 Pro, conform teaser-ului din imagine. Acesta face parte din gama „P6”, unde sunt incluse modele P6 Energy, P6 Life, P6 QMax doar ca acesta este P6 Pro, deci se intelege de la sine ca la capitolul hardware ar trebui sa fie mult mai superior.

Asa cum putem observa in imagine, P6 Pro se evidentiaza prin dotari hardware legate de partea multimedia, mai exact sunet stereo de inalta definitie cu amplificator audio NXP. Mai mult, langa cele doua speakere observam un radiator pasiv. Probabil acesta va functiona ca un racitor pentru procesor, lucru ce va scapa utilizatorii de supraincalzire in rularea de aplicatii cu consum ridicat de resurse, in special jocuri.

Desi Allview evidentiaza anumite caracteristici in P6 Pro, noi observam si notam si cateva lucruri legate de aspectul noului terminal. Acesta are un design unibody, rama metalica cu finisaj mat si usor curbata pentru un confort ridicat. Pe spate observam o textura interesanta, usor comparabila cu cea de pe Motorola Moto G 3rd gen, textura simtindu-se la mana. Sau poate e doar o textura imprimata care nu se simte fizic, dar care aduce un plus de eleganta.

In teaser se mai mentioneaza fraza „Full of energy”. Posibil ca noul terminal sa aiba baterie cu o capacitate impresionanta, automat si o autonomie pe masura. Mai multe detalii ne asteptam sa primim saptamana viitoare, referitoare la partea hardware/software si multe altele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!