StiriTelecom

Internet Digi Mobil 4G nelimitat de la RCS&RDS

Internet Digi Mobil 4G Nelimitat

Astazi, RCS&RDS dezvolta subiectul privind oferta de internet Digi Mobil 4G nelimitat. Astfel, in perioada 21 octombrie – 31 decembrie 2015, atat clientii existenti cat si cei care doresc sa opteze pentru un abonament Digi Mobil Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5, Nelimitat vor beneficia de internet nelimitat in reteaua 4G, fara limitare de viteza si fara niciun cost suplimentar. Evident, pentru a beneficia de aceasta noua tehnologie, clientul in cauza trebuie sa utilizeze si un terminal compatibil cu reteaua 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600).

Si ca treaba sa fie mai usoara, RCS&RDS pune la dispozitie in portofoliu cateva telefoane compatibile 4G, cum ar fi: Allview E3, P5 Energy, E4 Lite, E4, X2 Soul Pro, P8 Energy, Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM (in curand), Phillips S396 si V526 si HTC One M9. Preturile terminalelor din oferta Dibi Mobil incep de la 499 lei (TVA inclus) si pot fi achizitionate in rate, fara dobanda, incepand de la 21 lei/luna.

„Strategia companiei pe segmentul de telefonie mobila a fost bazata inca de la inceput pe dezvoltarea retelei pentru a le oferi clientilor nostri acoperire buna, dar si viteze mari de transfer pentru traficul de date mobile de care acestia au nevoie. Investitiile noastre din ultimii ani in reteaua Digi Mobil ne permit sa le oferim acum utilizatorilor nostri un pachet generos de beneficii: convorbiri si internet mobil nelimitate, viteze mai mari de acces, dar si echipamente corespunzatoare. Vom continua in acelasi mod in care am inceput, astfel incat sa raspundem rapid la nevoile de comunicare ale clientilor care au incredere in serviciile companiei.” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

Implementarea tehnologiei 4G a fost facuta in 15 orase: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, acoperirea de exterior in aceste orase urmand a fi finalizata la 15 Noiembrie 2015. Exista si a 2-a etapa de implementare a tehnologiei 4G pentru alte 15 orase: Alexandria, Baia Mare, Braila, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu Jiu, Targu Mures, Vaslui, Barlad, Lugoj, alaturi de Valea Prahovei si zona turistica Brasov. Etapa a 2-a va fi finalizata pana la finele acestui an. 

Pentru a beneficia de internet Digi Mobil 4G nelimitat, utilizatorul trebuie sa activeze serviciul de pe telefonul mobil, tastand *111# (gratuit) sau telefonic la *777. Acest serviciu poate fi activat numai daca utilizatorul unul dintre abonamentele mentionate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!