MonitoareStiri

Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW si 276E7QSDW, trei noi monitoare HD cu design elegant

Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW si 276E7QSDW

Philips lanseaza trei monitoare HD cu design elegant si dimensiuni de 23, 24, respectiv 27 de inch: Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW si 276E7QSDW.

Noile modele de 24 si 27 de inch din gama E-line sunt disponibile cu rama alba lucioasa si un stand realizat din metal, in timp ce modelul de 23 de inch are un finisaj negru lucios cu ecran edge-to-edge si margini inguste. Toate cele trei modele au comenzile EasySelect pozitionate in spatele ecranelor.

Philips - 246E7QDSW

Monitoarele de 24 si 27 inch folosesc panouri cu tehnologie PLS LED, iar modelul de 23 de inch beneficiaza de tehnologia AH-IPS, insa unghiurile de vizualizare de pana la 178 de grade sunt disponibile in cazul tuturor dimensiunilor, la fel si faptul ca reusesc sa reproduca 82% din spectrul color NTSC (fata de 72% in cazul monitoarelor tipice).

Aspectul contează destul de mult atunci când utilizatorii aleg un monitor pentru uzul domestic. Indiferent de tehnologia oferită și de cât de avansată este aceasta, aspectul vizual al monitorului trebuie să completeze decorul încăperii. Acest lucru înseamnă că vor ieși în evidență linii inteligente iar cablurile vor fi ascunse. Aceste monitoare sunt concepute pentru a combina eleganța cu o experiență de vizionare fantastică”, a declarat Artem Khomenko, EMEA Product Manager Philips.

Philips - 237E7QDSB_mhl

Printre specificatiile noilor monitoare din gama E-line mai regasim si rezolutia de 1.920 x 1.080 de pixeli, tehnologia Flicker-free, SmartContrast, modul economic, SmartImage Lite sau conectivitatea cu telefoanele inteligente prin intermediul cablului MHL, care permite si incarcarea acestora pe durata conexiunii.

Monitoarele Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW si 276E7QSDW vor fi comercializate incepand cu luna noiembrie.

București, 20 octombrie 2015 – MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, prezintă noi monitoare stilate. Noile modele cu diagonală de 24 inci și 27 inci includ panouri PLS LED în timp ce cele de 23 inci dispun de tehnologia AH-IPS ce oferă culori strălucitoare și pline de viață. Monitoarele au un design modern care aduce un plus de stil oricărui spațiu în care sunt folosite, acasă ori la birou, plus un unghi larg de vizualizare.

Design uimitor

Noile modele din gama E-line continuă tradiția design-ului inteligent care a făcut atât de celebră această gamă Philips de-a lungul anilor. Disponibile în varianta albă tip glossy, cu stand elegant realizat din metal, modelele de 24 și 27 inci completează decorul oricărei încăperi. Modelul de 23 inci este disponibil într-o variantă de finisaj neagră, lucioasă, cu un ecran edge-to-edge și margini înguste ca nimic să nu poată distrage atenția utilizatorilor în timp ce lucrează. Pentru un aspect elegant, toate cele trei modele de monitoare au butoanele de control (EasySelect) amplasate discret în spatele ecranelor, pentru a putea realiza ajustări rapide setărilor destinate imaginii.

Aspectul contează destul de mult atunci când utilizatorii aleg un monitor pentru uzul domestic. Indiferent de tehnologia oferită și de cât de avansată este aceasta, aspectul vizual al monitorului trebuie să completeze decorul încăperii. Acest lucru înseamnă că vor ieși în evidență linii inteligente iar cablurile vor fi ascunse. Aceste monitoare sunt concepute pentru a combina eleganța cu o experiență de vizionare fantastică”, a declarat Artem Khomenko, EMEA Product Manager Philips.

Calitate incredibilă a imaginilor

Monitoarele de 24 și 27 inci folosesc tehnologia PLS LED, în timp ce modelul de 23 inci dispune de panouri AH-IPS. Ambele tehnologii oferă o experiență de vizionare de excepție, cu unghiuri foarte largi de vizualizare de până la 178 de grade, făcând posibilă urmărirea imaginilor din aproape orice poziție. Imaginile sunt extrem de clare, oferind culori vii, făcând monitoarele ideale nu numai pentru fotografii, filme și navigarea pe internet cât și pentru aplicațiile profesionale care necesită o precizie ridicată a culorilor și luminozitate constantă în orice moment. Pe de altă parte, cele două monitoare reușesc să reproducă 82% din spectrul color NTSC (față de 72% cât oferă monitoarele tipice), ceea ce înseamnă că pot reproduce o gamă mai largă de culori pentru imagini mai realiste. Toate cele trei ecrane oferă rezoluție FullHD 1920 x 1080 în modul 16:9 ce rezultă în contrast și detalii bogate. Tehnologia Flicker-free de la Philips (anti scintilație) oferă cursivitate imaginilor și nu obosește ochii utilizatorilor chiar și după ore în șir de folosire.

Pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor, monitoarele Philips utilizează tehnologia SmartContrast care analizează orice conținut redat de ecran, ajustând culorile acestuia și nivelul luminozității pentru a putea oferi cele mai bune imagini digitale și video-uri. De asemenea, utilizatorii pot utiliza și modul economic al monitoarelor care se pretează aplicațiilor și muncii de la birou pentru un consum redus de energie. SmartImage Lite analizează conținutul redat de ecran și îmbunătățește contrastul, saturația culorilor, și claritatea imaginilor pentru a putea oferi performanțe de excepție în timp real la numai o simplă apăsare de buton.

Conectivitate cu telefoanele inteligente

Mai multă lume ca niciodată creează conținut video și foto prin intermediul smartphone-urilor. Cu toate acestea, redarea pe ecranele mici ale dispozitivelor mobile a conținutului nu oferă același impact. Cu noile monitoare din gama E-Line, utilizatorii își pot conecta dispozitivele mobile datorită tehnologiei MHL prin intermediul cablului MHL și pot urmări cu plăcere cum fotografiile și video-urile de pe telefoanele lor sunt redate pe un ecran mult mai mare. Simultan, pe durata conexiunii dintre monitor și dispozitivul mobil, acesta din urmă se încarcă automat.

Noile monitoare Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW și 276E7QDSW vor putea fi disponibile în magazinele specializate la începutul lunii noiembrie.

Specificații Tehnice:

LCD panel type, size 23-inch model: AH-IPS LCD24-inch, 27-inch models: PLS LED, 82% NTSC
Backlighting technology W-LED
Panel size 23 inch / 58.4 cm23.6 inch / 59.9 cm27 inch / 68.6 cm
Effective viewing area 509.18 (H) x 286.41 (V)521.28 (H) x 293.22 (V)597.9 (H) x 336.3 (V)
Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7 million
Color support sRGB
MHL 1080P @ 30Hz
Convenience ·         Power On/Off, Menu, Volume
(HDMI Audio out), Input, SmartImage Lite, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8.1 / 8 / 7
Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog ), DVI-D (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green·         Audio (In/Out): HDMI audio out
Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free·         Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards ·         Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TCO certified, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, WEEE, CECP
Cabinet ·         23-inch: black glossy finish·         24-inch: black / white / silver / gold / red; Finish: glossy·         27-inch: white, glossy finish

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!