StiriTechVideos

Amazon va introduce un sistem de livrare aerian – Amazon Prime Air, bazat pe drone

Amazon Prime air

Amazon Prime Air va fi noul sistem de livrare al comenzilor facute online in Statele Unite, bazat e pe un escadron intreg de drone ghidate prin GPS.

Va spuneam in urma cu ceva timp ca dronele sunt din ce in ce mai utilizate in diferite aplicatii din diferite domenii, si ca, acest tip de echipament (gadget) este folosit in zilele noastre, chiar si de civil si chiar si in Romania. Cel mai bun exemplu este Valentin Valcu, un timisorean despre care va spuneam intr-un articol anterior ca a lansat un proiect (site) denumit Eye in the Sky, unde publica periodic fotografii de la mare inaltime, realizate cu o astfel de drona, echipata cu o camera foto performanta.

Unul din cei mai mari retaileri online din lume, Amazon, se gandeste serios sa introduca un sistem de livrare al comenzilor catre clientii sai, cu ajutorul dronelor. Actualul sef al companiei, Jeff Bezos, promitea intr-un interviu, livrari prin serviciul Amazon Prime Air in cel mult 30 de minute, pe teritoriul Statelor Unite.

Amazon a lansat si un videoclip, care ne prezinta acest sistem Amazon Prime Air, bazat pe drone ghidate doar de GPS si nu de mana omului. Pare un sistem viabil, dar numai pentru clientii care locuiesc la casa. Nu prea vedem cum ai putea livra comanda unui client care sta intr-un bloc.

Credeti ca un astfel de sistem ar fi eficient?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!